Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Anes22

Mafia parcarilor

Rate this topic

Recommended Posts

Bucurestiul este un oras de infern, in care orice sofer obisnuit este obligat sa plateasca taxe de protectie, pentru ca sunt de zece ori mai putine locuri de parcare decat masini. Cei care vor sa isi stie autoturismul in siguranta alimenteaza o adevarata mafie. Cine nu cotizeaza, mai ales daca are treaba in centru, risca sa ajunga apoi cu masina la service, pentru ca a fost zgariata ori a ramas fara faruri si stergatoare.

Ce vina avem noi ? De ce trebuie sa cotizam niste oameni care cer aceste taxe total nejustificate ? La aceste intrebari am vrea sa ne raspunda primarul sectorului 1 , Andrei Chiliman care se pare ca este cam impasibil la aceste probleme minore ale sectorului dar care cantaresc enorm. Sa fim seriosi, cat de placut este ca cineva sa-ti ceara bani dupa ce iti parchezi masina intr-un spatiu public, in conditiile in care stim cum este traficul bucurestean si lipsa locurilor de parcare. Suma este una modica, 1-2 lei, dar ganditi-va cum ar fi sa platim aceasta suma zilnic ? Am ajunge sa platim aceeasi suma echivalenta unui loc de parcare platit la primarie, diferenta fiind ca acesti bani se duc la persoane care nu sunt angajate in acest domeniu si care nu platesc impozite pentru banii castigati.

Am avut si unele discutii cu anumite organe ale politiei care au spus cu stupoare ca nu au ce sa le faca, ca sunt persoane care nu au acte de identitate si ca degeaba ii amendeaza. Noua ce ne ramane de facut ? Sa nu mai acceptam aceasta plata prosteasca, sa anuntam politia locala de fiecare data cand intalnim un astfel de caz si sa speram ca masiniile noastre nu o sa sufere.

Sau poate primaria are vreun raspuns si noi nu l-am aflat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×