Sari la conținut
Forum Roportal
cuiiipasa

Nişte sfaturi n-ar strica ! :)

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Păi pentru început sunt puţin confuză .

Nu prea pot sa-mi dau seama dacă EL şi-a bătut joc de mine sau chiar m-a plăcut .

Să începem cu începutul.

Eu am pus ochii pe el într-o zi , cand eram cu fetele la baie , dar nu sunt genul ăla de fata care abordează cu uşurinţa un tip ...sunt mai timidă de fel ; deci în acea zi nu am avut nici un fel de conversaţie cu el.

Mai tărziu , nu ştiu cum , dar am dat de el pe facebook , şi i-am trimis o cerere de prietenie. După ce a acceptat , a intrat pe mine ( pe chatul de la fb ) şi mi-a cerut id-ul de mess, am purtat o mică conversaţie .. şi cam atat..

Mai târziu , m-a întrebat dacă am prieten , şi i-am spus adevărul ; adică,că nu aveam . M-a întrebat dacă nu aş vrea să ma combin cu cineva, l-am întrebat cu cine , iar spre uimirea mea el mi-a spus că ... cu el :) .

I-am explicat că momentan nu , pt că nici măcar nu-l cunoşteam .

A2-a zi m-a chemat afară , seara, din câte îmi aduc aminte era ora 12 , aproximativ ... şi .. am vorbit ce-am vorbit , apoi a venit spre mine şi a început să mă sarute . Eu lăsându-mă dusă de val , nu am ripostat , pt că il plăceam ff mult . Dupa ce ne-am sărutat ceva timp , mi-a pus o întrebare de genul " deci acum eşti iubita mea,nu?" .. iar eu i-am spus că o să mă mai gândesc, pt că mai întâi vreau să-l cunosc mai bine.

A trecut şi seara asta , urmând a3a zi , în care mi-am dat seama că în seara trecută am fost o proastă .. pt că m-am lăsat prea uşor , şi în adâncul sufletului mă tot gândeam dacă el vroia doar să-şi bată joc de mine .. sau vroia mai mult de atât .

Tot în acea zi , m-a chemat din nou seara afară , iar eu am refuzat , cu nu ştiu ce motiv ( inventat bineînteles )

A4-a zi... din nou stăteam pe gănduri ... apoi după ceva timp m-a sunat , şi tot insista , cu ideea de a fi cu el şi bla bla... Seara m-a chemat din nou afară , şi din nou nu am vrut.

A5-a zi , nu ştiu ce a fost în capul meu dar am ieşit din nou seara. La începutul conversaţiei , m-a întrebat dacă sunt pe stop . Mi se părea suspectă întrebarea,normal ! I-am spus că nu.. şi apoi.. Aceeaşi poveste , ne sărutăm , şi aşa mai departe .. până in momentul în care el a începe să mă desfacă la pantaloni , în acelaşi timp întrebându-mă dacă sunt virgină , şi dacă am facut dragoste vreodata . Nu l-am minţit , şi i-am spus ca NU :) .. după care el m-a întrebat dacă nu aş vrea să fac , în acelaşi timp băgându-şi mâinile pe sub bluza mea şi căutând să mă desfacă la sutien ( spre dezamăgirea lui aveam bustieră ) .. să revenim la subiect. Mă tot întreba daca nu vreau sa fac dragoste, şi într-un final i-am spus să înceteze şi să-şi ţină mâinile acasă . Într-un final .. a încetat .. şi după faza asta am mai stat vreo 10 minute şi i-am spus că vreau să plec acasa , conducându-mă spre casa, a început să mă întrebe dacă m-am supărat,iar eu l-am întrebat dacă doar asta ( sa facă "dragoste" cu mine vrea el defapt ) şi a început să-mi zică , că dacă chiar vroia să-mi facă ceva putea să-mi facă , chiar dacă eu nu vroiam .

I-am zis sa inchidem subiectul , şi na , într-un final am ajuns acasa. Deci credeţi-mă că nu am putut sa dorm toată noaptea gândindu-mă la faza aia , pt că noi nici măcar nu eram împreună iar el deja vroia să.... whatever :-j Am uitat să menţionez că tot in seara aia îi promisesem că ii dau răspunsul în ziua următoare .

A6-a zi , din nou seara , am ieşit ca " să-i dau raspunsul " ( înainte de asta , m-am consultat şi cu nişte prietene .. şi ţinând cont si de parerea lor , am ales să-i dau o şansă , doar ca să văd cum se comportă , şi bineînteles i-am zis sa nu mai facă faze din alea.. ca in seara trecută ) Deci răspunsul fiind DA , oficial eram împreună .

Mereu când vorbeam facea pe bucurosu' , şi zicea că sunt prima la care a insistat,şi că nu regretă nimic,şi că ţine la mine cu adevărat , şi vrăjeli de genu' .

A fost frumos .. a7-a zi , a8-a , a9-a , a10-a , a11-a .. nu s-au mai repetat fazele alea .. am avut clipe frumoase...şi apoi normal că trebuia să apară ceva, nu putea să fie totul aşa perfect , nu?

A12-a zi , cea mai buna prietenă a mea împreună cu fratele ei s-au întâlnit cu EL .. fratele şi EL au deschis un subiect , legat de o fată , la care cea mai bună prietenă a mea i-a zis LUI " lasa că te zic eu la Diana" şi cică EL a zis " îmi bag p***-n ea".

Prietena mea cea mai bună mi-a povestit totul , şi nu avea nici un motiv sa mă mintă .

După vreo 2 ore de la faza aia , am vb cu el , şi m-a întrebat de ce nu l-am sunat şi etc... şi i-am spus că `la cum vorbeşte el de mine mai are şi pretenţii să-l sun` ?! .. i-am povestit de faza aia iar el , bineînţeles că a negat tot , apoi o dădea în vrăjeli , cum că chiar dacă ar fi spus , era mort de beat şi nu ştia ce vorbeşte.. Şi spunea să nu mai ascult de lume că vor doar să ne îmbârlige ... si etc.

A13-a zi nu am vorbit deloc. Seara, a fost ruga , şi na, ne-am strâns mulţi , printre care şi el. Şi ghiciţi ce? Am trecut prin faţa lui şi s-a făcut că nu ma vede. Plus că era cu una,şi o tot lua în braţe , si etc. M-am prefăcut indiferentă .

Dupa ce s-a terminat ruga şi am ajuns acasă , mă trezesc că mă sună.... Cik de ce nu am venit şi eu la ruga. WTF?! I-am spus că am fost , la care el îmi spune că NU M-A VĂZUT :| ! nici nu i-am mai spus nimic , că l-am văzut cu aia si pnm. Am mai vorbit nu ştiu ce , şi într-un final i-am dat papucii şi i-am spus să-şi caute altă proastă , la care el a reacţionat urât şi mi-a cerut explicaţii , dar nu i-am dat niciuna.

A2-a zi după ce ne-am despărţit , seara, era din nou ruga . Spre sfârşit , când plecau toţi acasă , cred că l-am văzut , trecând cu scuterul ,dar nu sunt sigură dacă era el , pt că avea casca pe cap.. dar nu asta contează , contează că dacă era EL , era cu UNA .. :)

După vreo 10 minute de la faza asta , am ajuns acasă . Nici nu ajung bine , şi ghici ce? mă sună :) .. Cik să ieşim afară , ca vrea să vorbim , să lamurim lucrurile , că e important şi alte vrăăăăjeli ! ^^ ... Nu am vrut să ies .. şi .. cam atât în acea seară ...

Au trecut 3 sau 4 zile de atunci , dracu să mă ia că nici nu mai ştiu ! zilele astea, doar din ele 2 am vorbit cu el , şi doar pe mess , şi în nici o conversaţie nu a adus vorba de împăcare .

 

El a vorbit mai de mult cu o prietenă de-a mea , şi ia spus că chiar ţine la mine , dar eu sunt complet derutată si habar nu am ce sa mai cred după tot ce s-a întâmplat .. Să fi fost doar bătaie de joc din partea lui ? ... Oricum , eu am plans ca proasta , şi chiar dacă a fost bataie de joc sau nu , nu merita să-mi vărs lacrimile pt unul ca el .

 

Acum că am încheiat povestea , vreau să specific că el genu' de băiat bagabont , fumează , bea , şi pana mea. Eu sunt genul de fată mai cuminte, doar limbajul mă strică , ca sa zic aşa :)

El până acum a fost doar cu CURVE , că altcumva nu le pot zice , şi nu a avut nici o relaţie serioasă .... just4fun. :) ... şi îmi spunea că cu mine e ceva diferit ...şi .. offff .

Aaaaaa , şi să nu uit ... când eram doar eu cu el ma făcea să mă simt ca şi cum aş fi TOTUL ... şi cand erau şi prietenii lui prin preajmă, mă făcea să mă simt de parcă eram ZERO !

Stau şi mă găndesc că poate chiar a ţinut , sau ţine la mine,şi nu ştie să-mi arate,şi ţin telefonul aproape sperand că o să ma sune şi să-mi spună că totul o sa fie bine.... Dar deja devin paranoică , sau mai bine zis visez cu ochii deschişi ...

În zilele astea a mai apărut un băiat , care nu e aşa golan , şi chiar dă semne că tine la mine , dar eu îl văd doar ca pe un prieten şi nu stiu cum să fac să nu-l rănesc , pt că încă ţin la celalalt... Ce dracu' să fac..? să mai aştept sa treacă timp .. ? Offfff !

Acum vreau să-mi cer scuze că v-am făcut să citiţi atât , şi vreau să le mulţumesc tuturor care sunt dispuşi să-mi dea un sfat, o părere ... Dar să nu fie pe langă subiect :) Thanks again...

Editat de mița
atentie la limbaj!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poti fii sigura de un lucru.Si-a batut joc de tine si a vrut doar sa te fu*a.

Acum, mai mult de 14-15 ani, eu personal, nu cred ca ai.Unde e demnitatea ta de femeie sa il lasi sa iti bage mana in pantaloni/tricou dupa ce va cunoscusera-ti cu 2 zile inainte.

Trebuia sa iti dai seama fara sa te consulti sau sa astepti.

 

*Cat despre baiatul asta care nu e asa golan, ar trebui sa ii dai o sansa si sa nu te mai gandesti la ala.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acu si eu is curioasa de varsta ta. De varsta tuturor celor implicati.

Ce zic eu:

1. SIIIII FOARTE FOARTE IMPORTANT Nu mai spune de alte fete ca sunt CURVE, indiferent de cate dubii ai de morala lor. Gandeste-te ca de acest number 1 ii rau voitor va putea umple orasul cu un astfel de apelativ si la adresa ta. Chiar daca nejustificat. Nu iert nici din partea barbatilor cand eticheteaza o femeie, dar parca din partea unei femei e si mai urat.

2. Nu te defini in functie de barbati. Nu te invata prost ca asa ramane toata viata. Nu este important sa ai prieten, bine depinzand si de varsta, dar cred ca si de incepi la 18 - 19 nu ai pierdut nimic. Nu trebuie sa lasi un barbat sa ajunga sa te faca sa te simti ca si cum ar fi TOTUL pentru tine. Tu esti tu, familia, scoala/cariera, partenerul si cercul de amici sunt piloni la fel de importanti in viata ta.

3. "când eram doar eu cu el ma făcea să mă simt ca şi cum aş fi TOTUL ... şi cand erau şi prietenii lui prin preajmă, mă făcea să mă simt de parcă eram ZERO" - spune multe despre caracterul sau. Si in fata prietenilor trebuie sa se comporte frumos cu tine....acu nu stiu care e diferenta intre TOTUL SI ZERO.

Oricum, tind sa consider ca esti prietena cuiva cand se comporta foarte frumos cu tine si in fata amicilor lui, dandu-ti statutul pe care el si-a dorit sa il ai. Ca doar nu tu l-ai fortat sa devina prieten cu tine. Acu nici nu am spus sa iti pupe picioarele de fata cu ei....

4. Deci ai fost cu acest number 1 aproximativ 12 zile, cam cat l-a tinut pe el rabdarea ca poate ii pici la pat. Dragoste tre sa faci cand vrei tu, cand esti si pregatita fizic si psihic. Nu a fost sa fie,nu-i nici un bai.

5. Da-i o sansa astuia number 2. Asteapta daca vrei un pic, cam cat crezi tu de cuviinta, eu iti atrag doar atentia, sa nu fie primul razbunator si sa faca cam ce am scris eu la inceput, in cazul in care te vede prea repede cu altul. Acuma tu stii, eu in locul tau, as cam renunta la primul.....si as vedea de o relatie cu al doilea, nu ai pierdut nimic, ai acumulat experienta doar.

Editat de Kilkoana
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce dracu' să fac..? să mai aştept sa treacă timp .. ? Offfff !

 

du-te cu vagabondu', e cool si te face sa te distrezi la maxim

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Off: Cred ca voi, oltenii, mai ales oltenii de la tara ar trebui sa muriti mah, sau sa fiti bagati la lagare sa fiti reeducati ca sa incetati cu telenovelele.

On: Haioasa povestioara. Ce varsta au protagonistii ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Povestea asta nu e reala, noob troll.

Aş spune că noob esti tu , dar ştii ce? nu-mi permit pt că nu te cunosc. :)

Şi povestea e cât se poate de reală. Nu pricep ce aş avea de câştigat dacă aş inventa o povestioară şi aş posta-o aici ! Mă crezi sau nu ? I don't give a fuck . e problema ta.

Eu am cerut doar nişte sfaturi , nu idei pe lângă subiect .

Cred că într-un fel am făcut o greşeală postând aici :-j

 

Poti fii sigura de un lucru.Si-a batut joc de tine si a vrut doar sa te fu*a.

Acum, mai mult de 14-15 ani, eu personal, nu cred ca ai.Unde e demnitatea ta de femeie sa il lasi sa iti bage mana in pantaloni/tricou dupa ce va cunoscusera-ti cu 2 zile inainte.

Trebuia sa iti dai seama fara sa te consulti sau sa astepti.

 

*Cat despre baiatul asta care nu e asa golan, ar trebui sa ii dai o sansa si sa nu te mai gandesti la ala.

Demnitatea mea..? la dracu' ! pt că sincer m-am cam panicat ca să zic aşa . Crede-mă că din momentul în care a început să facă chestiile alea am ţipat la el să înceteze , pt că nu vreau , dar el tot insista. Într-un final s-a liniştit.

 

Acu si eu is curioasa de varsta ta. De varsta tuturor celor implicati.

Ce zic eu:

1. SIIIII FOARTE FOARTE IMPORTANT Nu mai spune de alte fete ca sunt CURVE, indiferent de cate dubii ai de morala lor. Gandeste-te ca de acest number 1 ii rau voitor va putea umple orasul cu un astfel de apelativ si la adresa ta. Chiar daca nejustificat. Nu iert nici din partea barbatilor cand eticheteaza o femeie, dar parca din partea unei femei e si mai urat.

2. Nu te defini in functie de barbati. Nu te invata prost ca asa ramane toata viata. Nu este important sa ai prieten, bine depinzand si de varsta, dar cred ca si de incepi la 18 - 19 nu ai pierdut nimic. Nu trebuie sa lasi un barbat sa ajunga sa te faca sa te simti ca si cum ar fi TOTUL pentru tine. Tu esti tu, familia, scoala/cariera, partenerul si cercul de amici sunt piloni la fel de importanti in viata ta.

3. "când eram doar eu cu el ma făcea să mă simt ca şi cum aş fi TOTUL ... şi cand erau şi prietenii lui prin preajmă, mă făcea să mă simt de parcă eram ZERO" - spune multe despre caracterul sau. Si in fata prietenilor trebuie sa se comporte frumos cu tine....acu nu stiu care e diferenta intre TOTUL SI ZERO.

Oricum, tind sa consider ca esti prietena cuiva cand se comporta foarte frumos cu tine si in fata amicilor lui, dandu-ti statutul pe care el si-a dorit sa il ai. Ca doar nu tu l-ai fortat sa devina prieten cu tine. Acu nici nu am spus sa iti pupe picioarele de fata cu ei....

4. Deci ai fost cu acest number 1 aproximativ 12 zile, cam cat l-a tinut pe el rabdarea ca poate ii pici la pat. Dragoste tre sa faci cand vrei tu, cand esti si pregatita fizic si psihic. Nu a fost sa fie,nu-i nici un bai.

5. Da-i o sansa astuia number 2. Asteapta daca vrei un pic, cam cat crezi tu de cuviinta, eu iti atrag doar atentia, sa nu fie primul razbunator si sa faca cam ce am scris eu la inceput, in cazul in care te vede prea repede cu altul. Acuma tu stii, eu in locul tau, as cam renunta la primul.....si as vedea de o relatie cu al doilea, nu ai pierdut nimic, ai acumulat experienta doar.

Cred că ai dreptate. Ştiu că nu e important să ai prieten , mai ales la vârsta mea, am alte preocupări dar... sincer dacă era vorba doar de dragul de a avea prieten , puteam să-mi fac cu sutele. :) Dar nu, dacă am avut prieteni (iubiţi) până acum,i-am avut pt că i-am plăcut fff mult.. :) dar ghinionul meu , mereu pun ochii pe persoana nepotrivită ..

Şi în ceea ce îl priveşte pe "number 2" , nu ştiu , cum ziceam şi mai sus, îl vad doar ca pe un prieten şi nu ştiu dacă l-aş putea vedea ca pe ceva mai mult .. Şi nu vreau să-l supăr sau ceva, că a suferit destul la viaţa lui . Şi într-un final starea mea e tot una .. confuză

 

btw ; Eu am 14 ani :) number 1 are 18 , iar celălalt are 17 :) .

 

du-te cu vagabondu', e cool si te face sa te distrezi la maxim

Da , mersi de sfat , nu o să ţin cont dar mersi că ai încercat. :)

Editat de mița
scos citat sters

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Apropo, manelisti sau ascultatori de alte genuri ?

14 ani ? Din ce sat sunteti ?

Editat de S.R.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

neaparat din sat pentru ca aia de la oras si-o trag prin salile de cinema si cluburi....mvaaaiii..daca ati auzi voi ce povestesc fatucile astea tinere ...asta in cazul ca-si mai amintesc.. :jester: ..fac referire doar la ce cunosc...restul..probabil au povesti si mai si... :blink:

 

eu zic asa:..traieste-ti viata..oricum nici numarul unu, nici doi si nici ...etc nu te va merita...so..fa un compromis cu tine... :cheer:

Editat de Maybe not

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×