Sari la conținut
Forum Roportal
Abbie M.

Conferinta pentru normalizarea pedofiliei

Postări Recomandate

Astazi, 17 august 2011, a avut loc in SUA conferinta unui grup de psihiatri pentru normalizarea pedofiliei. Scopul este ca anul viitor, cand va aparea noul DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders), pedofilia sa nu mai fie trecuta acolo ca boala mintala.

 

Se procedeaza intr-o maniera similara celei adoptate de activistii homosexuali in SUA pentru ca orientarea lor sa nu mai fie considerata o boala. Anumiti psihiatri sunt de parere ca sexul dintre un adult si un copil nu se soldeaza neaparat cu sechele si ca poate fi chiar benefic, o manifestare a iubirii ( :suicide: ). In plus, vechea placa a urii si discriminarii (auzi!!), a stigmatizarii unei categorii de oameni samd.

 

http://dailycaller.com/2011/08/15/conference-aims-to-normalize-pedophilia/#ixzz1VKGa9cOQ

 

Ideea cum ca un copil are dorinte sexuale de la nastere a fost facuta populara de catre Alfred Kinsey, ''parintele revolutiei sexuale americane'', un om de la care si dracul ar mai avea cate ceva de invatat. Asa cum el insusi marturiseste in scrierile lui si cum puteti urmari in interviuri cu oameni care au lucrat cot la cot cu el, era interesat de experientele relatate de pedofili. Ii incuraja sa violeze copii in continuare si sa descrie reactiile lor (avea si formulare speciale cu tabele pt asta). Unii dintre pedofili erau chiar parintii copiilor, altii lucrau in gradinite.

Kinsey considera ca niste copii (cea mai tanara victima avand doar 2 luni) aveau orgasme, pe care le descria prin convulsii, urlete, lesinuri samd, deci cam ce pateste o victima a torturii. In mod paradoxal, acest monstru bolnav este inca respectat de multi, chiar si dupa ce s-au facut documentare despre victimele si colaboratorii lui. Un caz celebru de pedofil care i-a furnizat infomatii a fost un nazist cu care a corespondat multa vreme, care ameninta copiii ca ori fac ce spune, ori ajung cenusa la un loc cu restul lumii (ceea ce de obicei se intampla oricum). Kinsey, in scrisorile catre acest ins, il sfatuia sa fie cat mai discret cu practicile lui pentru a evita sa aiba probleme.

 

Majoritatea au auzit de Kinsey in contextul scarii de la 1 la 6, inventia lui, pentru a determina gradul cuiva de homosexualitate, sugerand prin atatea tipuri de ''in-between'' ca mai multi oameni au asemenea inclinatii decat s-ar crede. Plus afirmatia cum ca homosexualii constituie 10% din populatia planetei. Atata lume trage si cu dintii de gaselnitele acestui om incat ma intreb care ar fi reactia lor la aflarea lucrurilor scrise mai sus. Ar mai sustine in continuare cele 2 afirmatii?

 

Documentarul e lung, dar contine dovezi si pareri avizate cu nemiluita si oricine il urmareste va intelege multe lucruri despre cultura de astazi. Legatura dintre pornografie si pedofilie e de asemenea demonstrata, chiar in reviste populare ca Playboy si Hustler, care adesea au continut incitari explicite la molestarea copiilor, idei samd. Se vorbeste de asemenea despre coruptia de la varful bisericilor si cum au ajuns ele pline de pedofili si homosexuali, ca si despre NAMBLA, un grup de adulti homosexuali care isi declara liber pederastia/ pedofilia si incearca sa acosteze baieti in vazul lumii in comunitatile lor.

 

Cam jumatate din prima parte este o introducere dramatizata, asa ca cine se plictiseste/ enerveaza poate sari peste. Spun asta ca sa nu creada careva ca tot filmul este asa si sa il inchida dupa 3 minute.

 

http://www.youtube.com/watch?v=rAvF23WvoUc

Editat de Finnian
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai jos puteti urmari pedofilii vorbind liber despre baieti, inclusiv cei din comunitatile lor, despre flirtul cu ei samd. Observati vorbirea afectata a unora (lucru comun intre homosexuali).

 

Chicken Hawk: Men Who Love Boys is a 1994 documentary produced, written and directed by Adi Sideman. In the film, members of the pedophile/pederasty advocacy organization North American Man/Boy Love Association (NAMBLA) discuss why they support sexual relationships between men and boys below the age of consent. The film helped raise awareness of the group. A "chickenhawk," in gay slang, refers to a man who prefers sex with underage boys.

Chicken Hawk : Barbatii care iubesc baieti (in slang-ul gay, ''chicken'' este un minor heterosexual naiv care nu a avut nici un contact cu homosexualitatea) este un documentar din 1994 produs, scris si regizat de Adi Sideman. In acest film, membri ai organizatiei de lobby pedofil/ pederast Asociatia Nord-Americana de Iubire dintre Barbati si Baieti, NAMBLA (traducere aproximativa), discuta de ce sprijina relatiile sexuale dintre barbati si baieti sub varsta de a-si da consimtamantul pentru sex. Filmul a ajutat ca lumea sa ia cuostita de existenta grupului. Un ''chickenhawk'' in slang-ul gay, se refera la un barbat care prefera sexul cu baieti minori.

 

http://www.youtube.com/watch?v=2l5Mc28GbEE

 

Observati de asemenea imaginile la care unul dintre ei se uita cu jind, unde apar in mare copii, pe langa 1-2 adolescenti. Unul dintre baieti pare sa aiba vreo 4-5 ani.

Editat de Finnian
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asta e un documentar mai concentrat despre Kinsey si pedofilii cu care a colaborat pentru a obtine acele ''date stiintifice'', pe care se bazeaza ''marea lui opera''. Poate multa lume nu stie, dar in SUA cel putin, studiile celor care ajung in scoli se predea educatia sexuala, plus ale sexologilor, se bazeaza pe scrierile gretoase ale acestui nenorocit.

 

Treaba functiona la modul urmator: Kinsey intreba pedofilii daca si copiilor le-a placut. Ei spuneau ca da. El consemna. Si asa a ajuns la concluzia ca de la nastere, copiii se pot bucura de activitatea sexuala. Asta a stat la baza marii descoperiri - relatarile unor pedofili.

 

Marele om de stiinta a fost de asemenea homosexual. I-a propus chiar si unui coleg din echipa in care lucra sa faca sex cu el, ''in scopuri stiintifice''. A avut un rol imens in modificarea unor legi cu privire la comportamentul sexual si a mers prin lume predicand ''toleranta'', ''libertatea'' samd.

 

http://video.google.co.uk/videoplay?docid=2061305218446628970&hl=en

Editat de Finnian
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Doamne apara si pazeste! De unde le gasesti, sora mea? Cand urmeaza sa cumparam carne de om de la supermarket? :stars:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Doamne apara si pazeste! De unde le gasesti, sora mea? Cand urmeaza sa cumparam carne de om de la supermarket? :stars:

Cand o sa ajungem la punctul maxim al civilizatiei si o sa dam pe dinafara de atata civilizatie. :doh:

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Doamne apara si pazeste! De unde le gasesti, sora mea? Cand urmeaza sa cumparam carne de om de la supermarket? :stars:

 

http://www.cuttingthroughthematrix.com/

 

Exista cineva care urmareste zilnic presa din mai multe tari pentru a surprinde enormitatile astea. Pentru cei mai multi, articole de genul ar trece neobservate. Eu le primesc asa, ca la botul calului, pentru ca nu as sti unde sa le caut. Imi economiseste o gramada de timp.

 

Cand urmeaza? Nu stiu. Probabil nu carne de om dar ceva de provenienta umana se va gasi intr-un viitor anume, probabil ceva pe baza de proteine. Nu e o inventie, s-a discutat despre vremuri in care hrana va fi insuficienta si cei de la baza societatii vor trebui sa consume asa ceva pentru supravietuire. Deocamdata se vorbeste despre o metoda mai ecologica de a scapa de cadavre - lichefierea lor prin metode chimice si probabil folosirea lor ca ingrasamant pentru sol. Lichefierea a fost folosita deja pe un numar de persoane, dar nu retin in ce tara. Mai sunt si pastilutele chinezilor, facute din copii morti si vandute in Coreea de Sud.

 

Faza e ca auzisem despre Kinsey dar nu ma documentasem niciodata in amanunt. Au fost persoane care i-au adus studiile in discutie pentru a convinge de validitatea stiintifica a unor argumente, chiar pe forumul asta (persoane gay dar nu numai). Cand cunostintele sunt atat de superficiale asupra unui asemenea om (venerat de multi in SUA), exista riscul ca unii chiar sa creada acele argumente.

Editat de Finnian
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pedofilii ca si violatorii merita un singur lucru : CASTRAREA

 

 

si taierea mainilor si a limbii, ca sa eliminam toate cazurile de molestare a minorilor , daca am pornit-o pe drumul asta

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai jos puteti urmari pedofilii vorbind liber despre baieti, inclusiv cei din comunitatile lor, despre flirtul cu ei samd. Observati vorbirea afectata a unora (lucru comun intre homosexuali).

 

Am uitat sa adaug ceva legat de documentarul respectiv.

Exact la inceput este o faza cu unul dintre dezaxati si relatarea unui eveniment, anume luarea in masina a 2 baieti care faceau autostopul. Unul avea 12 ani si altul 13. In versiunea baietilor, unul dintre ei crezuse ca il cunoaste pe individ si de aceea s-au urcat. In versiunea distorsionata a pedofilului, acesta insista ca baietii flirtau cu el.

Faza e foarte importanta pentru ca arata cat de periculos este un asemenea individ, care vede fanteziile lui bolnave unde nu sunt. Probabil crede ca daca ar fi initiat ceva de natura sexuala, acei baieti si-ar fi dat consimtamantul. E ca si cand un violator isi justifica fapta convingandu-se pe sine ca victima lui incepuse sa flirteze. De asemenea arata cat sunt de periculosi cei care au impresia ca toata lume e pe invers.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lasa, mai Finnian, nu fi suparata, intotdeauna vor exista nazisti intoleranti care sa apere ordinea veche a societatii. Nazistii nu cred in castrare ci in impuscare. Ei nu cred nici in mantuire sau indreptarea pacatosului. Folosesc termenul in lipsa de ceva mai potrivit.

Ti-am mai zis, nimeni nu poate sa iti bage nimic pe gat... iar daca incearca si nu intelege sa inceteze, ii bagi o cheie franceza in dinti :)

Cateodata ce e corect stiintific merita impuscat, ca sa nu se inmulteasca ;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×