Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
AndreiGN

Domeniu .com/.eu/.net/.org/.info/.biz gratuit

Rate this topic

Recommended Posts

Este vorba despre un concurs unde in fiecare vinere prin tragere la sorti, se alege un castigator al unui domeniu .eu. Pot certifica faptul ca site-ul este serios, eu castigand un domeniu .eu in urma cu doua zile.

Site-ul merge si pe baza invitatiilor, astfel incat daca o persoana invitata de tine castiga un domeniu .eu prin tragerea la sorti, tu castigi automat un domeniu .com/net/eu/org/info/biz la alegere.

La inceput trebuie doar sa iti faci cont, iar mai apoi in fiecare zi din saptamana (cu exceptia zilei de vineri) tot ce trebuie sa faci este sa intrii pe site iar cu datele cu care te-ai inscris trebuie sa participi(sa apesi un buton mai exact, atata tot ).

 

Pentru a participa urmeaza pasii de mai jos:

-Intra pe acest LINK

-In centrul paginii vei gasii "Formular inscriere concurs domeniu GRATUIT " . Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numele tau sau username-ul si adresa de mail (trebuie o adresa de e-mail valida pentru revendicarea premiului) .

-Cu username-ul ce l-ai folosit si adresa de mail, intra in fiecare zi pe site si dai 'GO'. Te poti inscrie doar odata/zi.

Nu este obligatoriu inscrierea in fiecare zi, insa acest lucru sporeste sansele de castig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×