Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Alexandra trasca

probleme cu internetul pe laptop Toshiba

Rate this topic

Recommended Posts

Salut!Am si eu o mare problema cu laptopul.De cateva zile nu mai pot accesa internetul,fie ca ma conectez la o retea wireless,fie ca ma conectez prin cablu.Prin ambele metode imi arata ca sunt conectata,dar nu pot accesa internetul.Am reinstalat si windows.ul(XP),am instalat drivere-le si degeaba.Ma poate ajuta cineva?Va rog frumos!Mentionez ca pe alte laptopuri functioneaza wirelesss-ul de la acest router si prin cablu deasemenea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uf, se pare ca azi a fost ziua mea problema cu calculatoarele...

Nu mai reusesc sa ma conectez la net de pe reteaua mea wireless. Doar ce mi-a fost instalat un router wireless pentru laptop de cateva zile si a functionat perfect... pana acum. Dintr-o data m-a deconectat si la incercarile mele repetate de a ma reconecta imi spunea ca parola este incorecta.

Am resetat routerul sau asta cred ca am facut, apasand pe butonul din spatele lui. Stiu ca asta inseamna revenirea la setarile din fabrica, dar nu stiu exact ce presupune asta si cu ce schimba asta modul de conectare la net. In final am reusit sa ma conectez (introducand parola pe care o introduceam si pana acum) imi spune ca conectarea s-a facut cu succes, dar nu am acces la net, scrie Local only.

Care a putea fi problema??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×