Sari la conținut
Forum Roportal
Alexandra trasca

probleme cu internetul pe laptop Toshiba

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut!Am si eu o mare problema cu laptopul.De cateva zile nu mai pot accesa internetul,fie ca ma conectez la o retea wireless,fie ca ma conectez prin cablu.Prin ambele metode imi arata ca sunt conectata,dar nu pot accesa internetul.Am reinstalat si windows.ul(XP),am instalat drivere-le si degeaba.Ma poate ajuta cineva?Va rog frumos!Mentionez ca pe alte laptopuri functioneaza wirelesss-ul de la acest router si prin cablu deasemenea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Uf, se pare ca azi a fost ziua mea problema cu calculatoarele...

Nu mai reusesc sa ma conectez la net de pe reteaua mea wireless. Doar ce mi-a fost instalat un router wireless pentru laptop de cateva zile si a functionat perfect... pana acum. Dintr-o data m-a deconectat si la incercarile mele repetate de a ma reconecta imi spunea ca parola este incorecta.

Am resetat routerul sau asta cred ca am facut, apasand pe butonul din spatele lui. Stiu ca asta inseamna revenirea la setarile din fabrica, dar nu stiu exact ce presupune asta si cu ce schimba asta modul de conectare la net. In final am reusit sa ma conectez (introducand parola pe care o introduceam si pana acum) imi spune ca conectarea s-a facut cu succes, dar nu am acces la net, scrie Local only.

Care a putea fi problema??

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×