Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Davi_

Ajutor umanitar pt singurul politist motociclist de la Serviciul Rutier Braila

Rate this topic

Recommended Posts

Ajutor umanitar pt singurul politist motociclist de la Serviciul Rutier Braila

 

 

Dobrila Cristian Georgian politist motociclist de la Serviciul Rutier Braila se afla in stare foarte grava la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu fracturi de coloana si membre in urma unui grav accident ce a avut loc in judetul Constanta.

 

 

Georgian a fost detasat la Constanta pe perioada sezonului de vara, iar in momentul tragediei, asigura fluidizarea traficului pe DN 22 C intre Castelu si Medgidia. Colegul nostru se afla in timpul serviciului si a pornit in urmarirea unui vehicul avand semnalele acustice si luminoase in functiune. La o curba deosebit de periculoasa, politistul a pierdut controlul motocicletei din dotare si a intrat intr-un autovehicul care circula din sens opus.

 

 

In urma accidentului, politistul a fost transportat la spitalul din Constanta si datorita starii foarte grave ulterior a fost transferat cu ajutorul unui elicopter la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti.

 

Intrucat starea lui de sanatate este foarte grava, familia a luat legatura cu Clinica AKH din Viena, dar costurile de trasport depasesc posibilitatile financiare ale acesteia, ridicandu-se in jurul sumei de 15.000 euro.

 

 

 

Printr-un gest de solidaritate putem contribui la ajutorarea atat din punct de vedere moral cat mai ales financiar printr-o contributie benevola in contul IBAN - RO37 RZBR 0000 0600 0271 8928 titular cont Dobrila Cristian Georgian - Raiffeisen Bank - Sucursala Braila.

 

 

 

In speranta ca acest apel va avea ecou in inimile si sufletele dumneavoastra, va rugam stimati colegi sa va solidarizati cu familia colegului nostru pentru a-l ajuta sa depaseasca aceste momente grele.

 

 

 

Va multumim.

 

post-27619-0-71983600-1312309012_thumb.jpg

 

Sursa: http://www.politisti.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×