Sari la conținut
Forum Roportal
Shadowdancer

Talk-show-uri, talk-masteri autohtoni

Postări Recomandate

Eu ma simt 'invadata' de genul asta de emisiuni si doar trecand prin camera cu televizorul. Acu' vreo cinci ani era isteria Tuca. De atunci au aparut si alte nume pe firmamentul talk-showului romanesc si s-au abordat si alte genuri ale emisiunii. Tuca, Turcescu, Moraru (Nasul), Diaconescu, Tatu, Lori si cum s-or mai fi chemand... Moderatori si moderatoare de toate categoriile, de la pana, musca (nu prea le am eu cu boxul...) si pana la 'grei'.

 

Voi ce parere aveti despre acest fenomen? Mai mult talk, mai mult show? Cat de calificate sunt persoanele in cauza si ce valoare au emisiunile (daca au vreo una)?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

imi place foarte mult ovidiu ioanitoaia pentru ca vorbeste atat cat trebuie si isi lasa si invitatii sa spuna ce au de spus. si cristian tudor popescu este destul de bun...spune lucrurilor pe nume. nu pot sa il suport pe dan diaconescu...dupa ce ca invita toti descreieratii la el in emisiune nici macar nu ii tine sub control..ii lasa sa vorbeasca singuri...si emisiunile lui nici macar nu au o tema anume...acolo vii si zici tot ce iti trece prin cap. :cheer: :tease: :cheer: :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In general, moderatorii de talk-show-uri autohtone au multe de invatat de la cei de afara. Nu au abilitati de comunicare accentuate, nu stiu sa se opreasca la timp, se impotmolesc in propriile monologuri narcisiste, nu sunt cine stie ce cititi si asta se vede, inclusiv in comportament, ca doar mentalul dicteaza comportamentul, alearga dupa senzationalul ieftin, se cred mari vedete, sunt in cea mai mare parte jalnici. Sa ia exemplu de la omologii lor straini, ca nu e nici o rusine.

 

 

 

imi place foarte mult ovidiu ioanitoaia pentru ca vorbeste atat cat trebuie si isi lasa si invitatii sa spuna ce au de spus. si cristian tudor popescu este destul de bun...spune lucrurilor pe nume. nu pot sa il suport pe dan diaconescu...dupa ce ca invita toti descreieratii la el in emisiune nici macar nu ii tine sub control..ii lasa sa vorbeasca singuri...si emisiunile lui nici macar nu au o tema anume...acolo vii si zici tot ce iti trece prin cap. :crazy: :stars: :crazy: :stars:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

patima romanului pentru politica, fotbal , dragoste, sau mai stiu eu ce, a dus inevitabil la dezvoltarea acestui gen specializat, care intr-o oarecare masura , poate raspunde proprilor intrebari nerostite.

desigur, abundenta ca care acest gen tv invadeaza ecranul televizorului nostru, ne poate produce atat dependenta, cat si repulsie.

acum totul depinde de individ, insa recunosc k si eu am o slabiciune,mai ales pt talk show-ul politic, apreciind pozitiv evolutia ctp-ului care , nefiind carismatic in opinia mea, reuseste sa ma impresioneze prin rationament.

asa ca...

a...nu am crezut ca esti fata!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×