Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Floriaana

Premiera absoluta : Acum primesti pe email pozele buchetului de flori comandat!

Rate this topic

Recommended Posts

Pentru prima data in Romania , o florarie online iti trimite pe email poza florilor comandate( nu poza unui buchet de flori similar , ci a celui care va fi livrat la comanda TA),chiar in timpul livrarii.

 

 

 

 

In comertul online ,orice client isi doreste sa fie sigur ca ceea ce comanda este exact ceea ce va primi. Pentru a spori increderea clientilor in shoppingul online , ne-am gandit sa incercam ceva inovator si totodata util.

 

Astfel , orice buchet comandat de la Floria este fotografiat inainte de a pleca spre destinatar(a) si impreuna cu emailul de confirmare a plecarii buchetului , clientul primeste atasata si poza florilor pe care a dorit sa le trimita.De asemenea , poza cu buchetul de flori este disponibila nu numai pe email , ci chiar si in pagina comenzii din contul de client Floria.

 

Momentan , oferim aceasta facilitate de a primi poza buchetului de flori direct pe email numai clientilor care doresc livrarea in Bucuresti,dar Floria livreaza direct (prin curierii proprii , parteneri si francize locale) in toata Romania.In peste 40 de orase (inclusiv Bucuresti) livrarea este GRATUITA si se livreaza in maxim 2 ore.

 

Despre Floria.ro:

Floria.ro , florarie online care ofera posibilitatea de a trimite flori si buchete persoanelor dragi in toata Romania, a aparut anul trecut in data de 1 august si incepand de atunci a adus continuu optiuni noi pentru clientii ei.In prezent , are parteneri/francize locale in peste 40 de orase din intreaga tara , unde livrarea se face gratuit.In chiar primul an de existenta ,2010, am primit titlul de Floraria anului la cea de-a 5-a editie a Galei Premiilor de E-Commerce.Desi suntem abia la inceput (in 12 zile implinim un an de existenta) ne putem lauda cu peste 7000 de clienti activi , 2400 fani pe FaceBook si peste 1000 de buchete superbe livrate in fiecare luna.

 

 

 

Pentru mai multe detalii si pentru a fi la curent cu alte oferte speciale de la Floria , vizitati www.floria.ro , http://www.facebook.com/Floria.ro si http://twitter.com/#!/FloriaRo.

 

 

 

Contact:

Irina Berlescu

PR Manager

office@floria.ro

0757.22.22.44

post-341563-0-23818300-1311168814_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Floria este o florarie online care doreste sa va ajute sa faceti surprize persoanelor dragi din viata voastra. Si cum un buchet de flori nu da gres niciodata va invitam sa vizitati http://floria.ro. Livrarea este gratuita in Bucuresti si in alte 40 de localitati din tara si se face la aproximativ 2 ore dupa confirmarea platii. Asa ca ce mai asteptati? :) www.floria.ro

post-341563-0-09155600-1315213895_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×