Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
bijutierul

Argint coloidal

Rate this topic

Recommended Posts

Pentru cei ce vor sasi faca singuri Argint coloidal

 

Caracteristici:

- tensiune alimentare: 18 - 27 V ( 2 -3 baterii de 9 V inseriate )

- tensiune variabila, in functie de conductivitatea apei/ solutiei de argint

- curent maxim pe electrozii de argint: 1 mA

- protectie la alimentare inversata

- led pentru confirmarea functionarii

 

Generatorul va produce ioni si coloizi de argint in apa distilata cat mai pura. Nu se utilizeaza apa demineralizata.

Aprinderea led-ului de pe generator indica functionarea generatorului.

Generatorul functioneaza cu 2 sau 3 baterii inserioate de 9 V. Cu 3 baterii, timpul obtinerii argintului ionic/ coloidal va fi mai mic.

 

Conductivitatea apei distilate se masoara cu un TDS Metru. Apa distilata masurata cu un TDS-metru trebuie sa aiba 0 PPM ( parti pe milion/ mg/ L ).

Recomand achizitionarea unui TDS Metru pentru a determina daca apa distilata indeplineste conditiile de calitate si pentru a masura concentratia de argint coloidal.

 

Solutia de argint obtinuta cu astfel de generatoare este compusa din aproximativ 90 % argint ionic, 10 % coloizi de argint avand dimensiuni foarte mici.

TDS Metru masoara ionii de argint. Daca TDS-ul masoara 9 PPM, inseamna ca avem un argint ionic/ coloidal de aproximativ 10 PPM.

 

Este interzisa utilizarea apei de la robinet, plata, de izvor .

Pentru rezultate cat mai bune, recomand apa distilata/ bidistilata cat mai pura care are conductivitatea electrica cat mai mica. In comert se gasesc distilatoare de apa.

 

Generatorul de argint ionic/ coloidal lucreaza la tensiune si curent mici. Curentul maxim pe cei doi electrozi de argint va fi de1 mA cand conductivitatea apei duce la cresterea curentului. Un curent si o tensiune mica va produce coloizi de argint de dimensiuni mici.

 

Daca apa folosita este distilata/bidistilata si are 0 PPM/ mg/L veti obtine o solutie de argint ionic/ coloidal incolora. Apa devine mai inchisa la culoare( usor gri ) daca concentratia este ridicata. La 10 PPM/ mg/L trebuie sa fie incolora cu usor gust metalic -amarui.

 

Atentionari:

 

Nu folositi aceasta solutie daca sunteti alergic la metale si argint !

 

Nu consumati argint ionic/ coloidal in cantitati mari, produce argiria (albastrirea pielii).

 

Doza zilnica recomandata de EPA ( Environmental Protection Agency, U.S.A. ) este de 0,005 mg/ Kg/ zi. Un om care are 80 Kg va consuma maxim 40 ml argint coloidal/ ionic de concentratie 10 ppm. Doza de intretinere este jumatate din doza maxima.

 

Tineti solutia de argint in gura cateva minute, sub limba dupa care o inghititi.

Aceasta tehnica face ca ionii de argint sa se absoarba prin cavitatea bucala direct in sange iar solutia pe care o inghititi contine doar coloizii de argint. Acestia nu reactioneaza cu HCl (acid clorhidric) din stomac.

 

Recomandari:

 

Calitatea solutiei de argint depinde de:

- puritatea electrozilor de argint

- tensiune si curent mici

- apa distilata/ bidistilata.

Nerespectarea conditiilor de mai sus va duce la obtinerea unei solutii de argint coloidal/ ionic de proasta calitate, toxic.

 

In timpul procesului de obtinere a apei de argint coloidal/ ionic este necesara curatarea electrozilor, cu partea aspra de la un burete de bucatarie. Stergeti la urma electrozii cu un servetel de hartie.

Amestecati din cand in cand cu o lingurita de plastic/ sticla.

Se poate folosi o pompa de aer ( acvariu )pentru amestecare.

 

Nu introduceti sondele TDS-metrului daca electrozii de argint sunt in solutie !

 

Folositi un pahar/ borcan din sticla in care veti introduce cei doi electrozi. Plasati electrozii intre ei la o distanta cuprinsa intre 35 -50 mm.

 

Nu utilizati niciodata ustensile de metal pentru a administra sau in scopul producerii argintului coloidal/ ionic.

 

Tineti solutia de argint departe de surse electromagnetice, de lumina soarelui. De preferat in recpiente de sticla tinute la intuneric.

 

Nu consumati argintul coloidal daca si-a schimbat culoare: o solutie calitativa de argint ionic produsa acasa trebuie sa fie incolora. Daca devine galbena, coloizii de argint au dimensiuni mari si prezinta riscul de a nu se elimina din organism.

 

Consumati mai multa apa in perioada administrarii argintului coloidal/ ionic.

 

Se spune ca argintul coloidal ar distruge si bacteriile bune din intestinul gros. Pentru a evita aceasta situatie, consumati din cand in cand iaurt, dar dupa aproxima 2 ore de la ingerarea argintului.

coloidal.

Constipatia, diareea sunt semne de dezechilibru in flora bacteriana.

 

Nu filtrati argintul coloidal prin filtre de hartie, dizolva compusii hartiei. Folosi un filtru din plastic (sita din plastic) de la un filtru de cafea.

 

Fara un TDS-metru, solutia de argint coloidal/ ionic are aproximativ 10 PPM cand tensiunea pe electrozi este aproximativ 7 Volti ( electrozii trebuie sa fie curati ).

 

 

Cautati pe internet Argint 999 si veti da de un producator din romania

Edited by bijutierul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×