Sari la conținut
Forum Roportal
fire de praf

Ce te-a facut sa razi azi?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am mancat sarmale pe jumate fierte ca n-am mai rezistat de foame si o musca cat un helicopter militar :crazypilot:   imi bazaie dar nu-l vad.   Am impins farfuria mai incolo, poate apare dar nu-i interesat.   Am pus si miere pe counter ca-i mai atractiv decat sarmale, dar ocoleste si acel loc cand in zaresc aproape de floor ca zboara foarte repede la low altitude, deloc in stil de musca.   Intr-o mana am un spray, intr-alta lovitorul dar nu-l vad sau aud ca s-a mutat in alta incapere.   Il gasesc in birou pe geam si acolo n-are scapere, cand sa-l arunc aud ceva si vad o musca :surrender:   Credeam ca l-am scapat dar nu, o iau de la inceput si-l gasesc dupa usa si iar bazaie pe cap a 3-a!!!

La-m prins dar am si ars toate caloriile acumulate din sarmale din alergat prin casa.   Asa muste inca n-am vazut sa zboare paralel cu floor-ul.  Nu s-a mai intamplat demult asa ceva.     

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

dustypotion

my list, in no particular order, of when a soundtrack has absolutely went off it’s tits to give some of the best moments in any media.

infamous quicksilver scene from x-men apocalypse (”sweet dreams are made of this” playing as he saves everyone from the manor)

the inexplicable use of supermassive black hole by muse  in twilight during the baseball scene

the scene in umbrella academy where five fucks up all those agents in the diner while “istanbul (not constantinople)” plays in the background

what’s up danger playing from into the spiderverse when miles takes the leap of faith

the start of spiderman homecoming when they played the orchestral version of the spiderman theme for the first time

sweet victory

“sitting there useless as two shits hey, turn around bend over i’ll show you where my shoe fits”

the part in rwby where they slingshot ruby at the nevermore while the final part of red like roses pt.2 plays, the guitars blaring as she goes up the cliff and ending with the beheading

“I AM MOANA”

busted from phineas and ferb

the end of guardians of the galaxy volume 2 where they start playing father and son

the part in thor ragnarok when hela asks thor “what were you the god of again?” before thor attacks her and starts going batshit crazy on the undead army while led zeppelin’s immigrant song plays

as this is by no means a comprehensive list, please add any soundtrack moments that were so Fucking Good they made you have a physical reaction.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Unul din vecini texteaza sotului ca vrea din mancarea ce am gatit ultima oara ... sarmale ca avea o aroma super dar ei sint pe o dieta cu seminte de Colibri sa nu se ingrase!!!

Sotia a trebuit de urgenta sa plece la bunica in vizita ca este foarte bolnava dar el lucreaza de acasa la computer si n-are voie sa plece ... cica moare daca nu gusta ce am gatit.

I-am dat tot ce a ramas dar si smantana si mamaliga si instructiuni ca n-a mai auzit de asa ceva, dar i-a placut enorm.  

Amarat poate fi viata cand doar seminte se ciuguleste in loc de mancare  :o:

Editat de The Unknown
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:lol2:   Ai nimerit perfect dedicatia evenimentului.   Sa vezi ce de colectie de bomboane am ... cu kg le cumpar din Costco, n-au pachete mici doar mari, acum se vor reduce preturile la Toblerone  pachet rotund cu vreo 6 triunghiuri rulate ... cu 50% parca sa nu se topeasca in magazin!!!   Ne tratreaza ca sa nu fie ei pacaliti ca marfa degradata, in caz ca s-ar topi!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×