Sari la conținut
Forum Roportal
fire de praf

Ce te-a facut sa razi azi?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Premiile Ig Nobel 2020. Râzi de te prăpădești de ce premii au luat Trump, Putin și Erdogan

-Premiul Ig Nobel pentru Psihologie a fost adjudecat de doi cercetători care au descoperit o metodă de a identifica narcisiştii după sprâncenele lor.

Stiam ca pe sprâncenele se premiaza mereu :lol2:

evz.ro/premiile-ig-nobel-2020-razi-de-te-prapadesti-de-ce-premii-au-luat-trump-putin-si-erdogan.html

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca parte din curatenia de toamna, ca pe cea de vara cumva l-am scapat de sub ochi, am scos in curte scaunul cu rotile de birou sa-i dau un dezinfectare pe cinste cu furtunul ca am stat destul pe ea si e caldura excesiva, se usuca repede.   Insa n-a fost asa, desi s-a parut uscat, confident m-am asezat pe ea, cand sa ma ridic ma simteam uda si eram ... fiind din burete a mai retinut apa destula sa ma ude :lol2: ... N-am patit nici din asta inca, l-am scos iar afara pentru inca o zi de plaja sau baie de soare, dar imi voi cumpara si de rezerva ca nu merge cu alt scaun.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La un cabinet privat medical, doctorita-mi explica ce terapie o sa-mi faca fizicistul nu fizicianul ... accentuaza!!!  ca suna aproape la fel, dar marimea conteaza!!!  ... :surrender: ... raman putin surprinsa ca demult nu se glumeste prin locuri oficiale oficial, dar adaug fara sa cuget ca...  "nu-i asa ca vorbim despre marimea contului bancar al fizicistului"???  ca era cam scund ca toti super-destepti din zona stiintifica al economiei nationale/planetare!!!  . Precis a fost intr-un chef super doctorita ca radea cu o pofta sperietoare dar ne uitam spre un alt doctor cu marimi mai vizibile despre care vorbea defapt, credea ca nu m-am prins cand a adaugat ca-i da imediat un telefon sa-i spuna ce-i transmit eu.   Cine stie ce i-a zis ca era de pe phone privat. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La una din sesiunile de terapie discutam despre lucruri simple ca si de preparat mancare pana ce un "savant" se ocupa de niste aparatura un fel de A/C ca sa nu intre impuritati on sala. 

Se vaita ce munca stresant are ca este verificat prin computere, si am intrebat daca este o masina de facut curatenie???   si daca tot se ocupa de stiinta asa de complicata de ce nu inventeaza si un aparatus de facut mancare???  cu mentiunea sa si nimereasca gustul mancarii, nu doar sa type reteta in computer, sa iasa sarmale invelite in hartie si altele.   Erau lesinati de ras ca la asa ceva nu s-au gandit ca e alta linie de munca gatitul decat de intretinut un aparat deja inventat.   Erau convinsi pana azi ca gatitul este o munca necalificata pana ce nu lucrezi intr-un Hotel de Lux, dar dintr-o discutie in alta ca erau si femei prezente, au inteles ca ei doar lucreaza sat reaca timpul, fiind platiti pe ora, pana ce persoana care gateste, trebuie sa cunoasca gusturi si ingrediente multe pe langa ca nu se invata in facultati stiinta asta.    Este interesant de aflat parerea multora despre un lucru simplu.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×