Sari la conținut
Forum Roportal
fire de praf

Ce te-a facut sa razi azi?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

GAFĂ la CFR. Vagoane pline cu pasageri, uitate în gară, locomotiva a plecat singură

Mai multe vagoane pline cu pasageri au fost uitate în gara din Piatra Neamț.  Locomotiva a plecat fără vagoane.  Oamenii au aflat abia după 20 de minute că mecanicul a uitat să cupleze vagoanele.   Călătorii care trebuiau să plece la București au urcat în tren cu biletele în mână. Numai că, au trecut 10 minute, 15 minute, 20 minute şi trenul nu mai pleca.   Câțiva oameni au vrut să vadă ce se întâmplă şi au coborât din vagoane, moment în care au constatat că locomotiva a plecat fără vagoane.   Se pare că undeva, între Piatra-Neamț și Roznov un tren a rămas blocat pe șine, iar locomotiva buclucașă a fost trimisă pentru a rezolva problema survenită, doar că reprezentanții CFR au uitat să le comunice şi călătorilor acest lucru.

:lol2:

ziarpiatraneamt.ro.   

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un prieten al omului a gasit undeva o fotografie veche cu noi cum se pregateste sa iasa din inventar si a revizuit ce lasa in urma :crazypilot:e pilot omu'.   Foarte placuta a fost surpriza ca noi n-am primit din acea poza ca a fost cineva cu aparatu' pe vremuri care voia sa aibe amintiri si sa-mi vad fiica la 2 anisori.   Omu' meu nu putea sta locului si a trimis la toti prietenii poza sa se laude un pic dar au venit intrebari de genu imediat: - cine-i "aia"(eu)???   Mult mai tarziu m-au vazut pentru prima oara si nu vor sa creada ca am fost deja putin schimbata ca veam deja 2 copiii si mai multe nopti nedormite.   Asta nu poate sa ia un pic de stress, se jura si se justifica inutil se si injura reciproc si tot n-ajung niciunde despre identitatea mea,  cuplul care era cu noi pe poza deja au murit, alti martori nu sint in viata ca au trecut ani de atunci.   Am propus in gluma sa le trimit o poza de acum celori care m-au cunoscut demult sa le vedem reactia, ma recunosc sau cred ca e mama mea???  :lol2:  Asta-i viata cand omu' n-are ce face, isi cauta ceva de clarificat.        

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

via fb

 

Cornelius Vatamanu

August 24 at 5:18 PM  ·

"- Cu ce vă servesc?

-Ardeii ăștia sunt iuți?

- Ca focu', domnu'. Dacă mănânci unul nu-ți mai trebuie nici sobă, își laudă tanti marfa.

- Pune-mi și mie un kil din cei roșii... Dar să fie iuți, da?

- Iuți, domnu', ăștia topesc și punga...

- Așa, pune-mi și un kg de capia și unul de gogoșari.

- Aaaa, faceți dulceață?

Știa doamna ce știa...

Zâmbesc afirmativ, iau marfa și plec.

Băi fratilor , voi ați curățat vreodată un kil de ardei iuți?

Dar nu din ăștia de linge lumea pe la ciorbițe de văcuță servite cu smântânică și pâinică pe la nunți și cumetrii.

Ardei din ăia născuți din pârțuri de dragon. Ardei din ăia plantați cu spatele la vânt.

Ardei din ăia născuți în laboratoarele secrete ale NASA. Mâinile îți iau foc, în nas parcă te caută careva cu o surubelniță în cruce, că suntem creștini, ochii îți pâlpâie și ei ca avariile aruncând râuri de lacrimi, probabil iuți și ele, tușești uscat ca după juma de kil de pălincă. Și dacă ar fi doar asta problema...

Dar nu, că n-am avut de lucru și m-am dus la budă. Începusem să bat mărunt din picioare, ce să mai... dacă m-am dus, m-am dus.

O perioadă a fost bine, chiar foarte bine, mi-a plăcut. Dar perioada aia a fost a dracului de scurtă. Băi fratilor țineți minte sfatul ăsta: nu faceți pipi cu mâna aia care a curățat un kil de ardei iuți.

Ori vă puneți mănuși ori rugați pe altcineva să vă ajute.

Băi fratilor v-ați scăpat vreodată cafeaua fierbinte în poală? dar oala cu ciorbă fierbinte? Exact.

Auzisem eu că iuțeala asta trece cu pâine dar ce-ar fi zis ai mei dacă apăream mascat în hotdog?

Așa că m-am șamponat, îmbălsămat, rugat, blestemat, recitat trei strofe din calendarul ortodox.

Nici în Thriller nu se mișca Michael Jackson cum m-am mișcat eu prin baie. Păi nu există termen de comparație pentru senzația asta. Nici măcar epilatul inghinal cu mașina de tuns iarbă nu bate usturimea de la ardeii tănticii. Femeie cinstită, mai bine mă mințea.

Am consumat două geluri de duș, șamponul nevestei, spuma de ras și jumătate din tubul de pastă de dinți. Am renunțat la cealaltă jumătate după ce mi-am dat seama că-i mentolată.

Plâng, lăcrimez și tușesc printre clăbuci, cu nădragii în vine și cu girofarul pornit. Kk-m-aș în ea dulceață de ardei iute. Privesc cu speranță spre ultima sticlă rămasă pe raftul din baie: balsam de rufe.

Dar parcă „moale și pufoasă” nu-mi surâde deloc. Așa-i dacă m-a mâncat în fund.

De fapt... mai bine că nu m-a mâncat în fund să-mi fac testul cocovid(aveam programare pe după amiază), că decoram salonul de urgențe cu mostre asimptomatice de tot rahatu'!

Asta îmi mai lipsea..."

  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Scapă de sărăcie Meghan și Harry?

Intrebarea secolului!!!   Mor de ras ca ducesa cerseste pentru un loc de munca sa castige dar nu platit ca oricare alt muritor ci regeste, ca vorba aia, ea nu-i oricine, e pila lui Madama Obama!!!   

„Pentru Netflix, înțelegerea este similară cu cea pe care compania a încheiat-o cu Barack și Michelle Obama în 2018”.


Asa este mai clar ca Obama a fortat Netflaxul sa le dea de lucru ca altfel n-o sa aibe din ce plati „Property Tax” anual care pentru casa lor este o suma ce altu abia-l castiga intr-un an sau chiar doi ani de munca iar jumatate este platibil pana la 1 Noiembrie si restul are o data fixa dar eu platesc odata totul cand primesc factura, vine imediat in posta scrisorile in luna Septembrie in fiecare an!!! El n-are nici acte pe aici, nici viza de ceva sau permis de lucru, dar despre asta nu se discuta ca Obama le suporta moral si financiar sa lanseze pe Madame Obama peste 4 ani ca Presedintele American!!! ca diversitate. Oare cat valoreaza pentru ei viata negrilor??? ... ma intreb.  

 

evz.ro/scapa-de-saracie-meghan-si-harry-ar-putea-fi-un-contract-fabulos.html?unapproved=126019&moderation-hash=d14630f9ef8919ed4af5ae72bf33b201#comment-126019

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×