Sari la conținut
Forum Roportal
neuron

Animale salbatice

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mai multe camere live pe acelasi ecran

wtf? Nu pot edita mesajul ca sa schimb linkul catre youtube cu altul.

Aici ramane camera cu bufnite. Dati click pe play ca sa vedeti live streaming

Nu stiu ce eroare e dar ii dau salveaza si nu se salveaza modificarile.

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

vulpe-palatul-cotroceni-sursa-foto-stirilekanald.ro_-1-930x620.webp

"O vulpe, surprinsă în preajma Palatului Cotroceni, la intersecţia străzilor Herescu cu Petrini, între Casa Poporului şi Grădina Botanică, avea un comportament neobișnuit pentru un astfel de animal, fiind extrem de prietenoasă cu pisicile maidaneze din zonă."

https://www.animalzoo.ro/vulpe-surprinsa-in-preajma-palatului-cotroceni-comportamentul-extrem-de-prietenos-al-vulpii-ridica-un-semn-de-intrebare/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai tranzitat bustean din Piatra Craiului, imagini surprinse de realizatorii filmului documentar Romania Salbatica.

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Feral hogs like these at Roger McMillin's ranch near Stephenville, Texas, cause millions of dollars of damage each year in Texas. Rodger Mallison/Fort Worth Star-Telegram/Tribune News Service via Getty Images

E vorba de Houston,  Texas in articol dar peste tot in America sint liberi la alergat, in unele parti al americii sint porci mari, in Arizona sint de o rasa mica de porcusor dar produc pagube le fel de mari ca cei mari ca si mult din putin se aduna la foarte mult.   Adora gradinile de la marginea oraselor, prietenele si-au cumparat casa mai departe de zgomot dar au parte o liniste  de mormant cand deodata se aud guitand o turma de porci si toate florile din fata casei sint mancati.  Daca prind o pisica sau un catel e dus si ala sau alt animal.  

De obicei nu se pune gard in fata casei, daca zona cumparata are o firma care-l manajeaza numit Homeowner Associations, n-au voie/drept sa schimbe NIMIC niciunde.   Este cea mai mare HOTIE din America pentru immigranti ca mereu concureaza unii cu altii, care are mai de LUX casa, fara sa-si dea seama ca NIMIC nu este al lor nici dupa 1 milion de ani din acea ceea ce ei numesc casa.   

Pamantul pe care este ridicat cladirea este al Asociatiei pentru care se plateste lunar o suma mare chiar, plus ratele super ridicate pentru lux-ul oferit si doar ce-i dupa ce ai inchis usa e al tau dar nici acolo nu ai drept sa modifici nimic, un fel de chirias PROST.   Aceste locuri sint inundate de porcusori si au voie sa-l vaneze cine vrea, iar acum vand carnati de porc prin biserici, multi din Ardeal printre ei din aceste venituri netaxabile indulcesc viata ca nu ramane nimic din salariile primite dupa ce banca operste ratele si altele automatique din cont.  

Mana Cereasca pentru multi, americani inclusi in acest CLUB ca nu toti o duc bine decand cu COVID si fara acesti porci erau morti de foame.   Fermierii le si platesc sa nu piarda toata recolta ca atunci si ei sint la marginea prapastiei.  

https://www.msn.com/en-us/news/us/houston-area-s-feral-hogs-exploding-in-numbers-creating-a-constant-struggle-for-residents/ar-AA18GrcN?ocid=winp1taskbar&cvid=b0d014a9046545a5bc618da5922aaa26&ei=13

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Popândău FOTO Wikipedia jpg   Popândău 

"Uciderea acestor animale este pedepsită conform legii. De asemenea, este interzisă stricarea, distrugerea sau împiedicarea accesului la orice structură construită de popândău pentru adăpost şi protecţie.

A fost un caz Dumbrăvița, de unde dispăreau pisicile.  Oamenii au început să lipească pe stâlpi mesaje că le dispar animalele.  În zonă stăteau muncitorii din Vietnam.  Apoi, tot așa au fost filmați vietnamezii la braconaj de fazani și iepuri.  Se văd pe camere, foloseau bețe și bidoane, au golit poiana de animale. Sunt angajații de la fabrica Semaco.  Un paznic de acolo m-a căutat să-mi spună că dispar câinii, că el a văzut cum jumuleau câinii.  A fost și poliția la ei, dar au spus că ei nu fac așa ceva”, a mai declarat Anamaria Manolea."

*Asa a fost si in California in 1987, se rupeau stalpii de afisele si pozele animalelor de companie cautate, disparuti misterios din curte majoritatea.  Pisicii se plimba si-s mai usor de prins, dar caini mari din curte,  necesita un grup organizat care actioneaza rapid in zone rezidentiale.   Cand o femeie a gasit doar ramasite din cainele ei cu lesa de gat inca in containerul mare de gunoi, si-a dat seama ce s-a intamplat. 

La TV s-a anuntat sa fie atenti ca nu erau camere ca azi peste tot si au fost prinsi in San Francisco vietnamezi cu cainele in traista.             

Stiu ca s-au croit pedepse pe masura si unu era sa mearga in Spital pentru terapie sa nu mai pofteasca la carne de pisici si caini, altfel le taiau banii de somaj, pentru care erau foarte revoltati ca la ei asta este stil de viata, iar ei au prins doar un animal fara stapan.  Unii au fost si deportati in Afrika, s-au exprimat ca ei mananca si Carne Alba, se refereau la om si in Franta ca si in State!!!*

https://adevarul.ro/stiri-locale/timisoara/vietnamezii-din-timisoara-filmati-cand-prind-2253800.html?utm_source=Site&utm_medium=EvzArticol&utm_campaign=CrossExtern

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Kép 

Tigru fugit de acasa, cautat de Politia Mexicana in Desertul Sonora!   Contrabandisti de narcotice detin asemenea animale sa sperie politistii sa le viziteze la domiciliu,                                     dar daca nu sint hraniti ca lumea, animalul fuge de acasa si prezinta pericol public.   Un mascul de 5 ani in compania unui caine la fel de periculos ... 

Ziarul maghiar formuleaza ca si cum s-a furat acest animal, ceea ce este mai putin posibil ca era pazit de acel dulau.  Se urmareste in Desert, precis din helicopter sau avion. 

Si eu tot acolo locuiesc in acel Desert, la o aruncatura de piatra de la Hermosillo  :o:  se poate si admira cum arata acest Desert si garantat are unde sa se ascunda un animal, poate trece si granita fara Pasaport. Acum au de angajat din Inteligente Artificiale pentru Actele la Control si nu numai ca ilegalii sint floare la ureche langa domnu' Tigru Bengal.  

Sonoran-desert-map700.jpg

https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=AwrO_NOXTiVkKgEFfL1XNyoA;_ylu=Y29sbwNncTEEcG9zAzEEdnRpZAMEc2VjA3Nj?p=Desert+Sonora&fr=mcafee

https://24.hu/otthon/2023/03/30/mexiko-tigris-elrablasa-korozes/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

gettyimages-1338954628-1600x900.jpg

https://prove.hu/csimpanz-orvvadasz-allatkereskedelem-rehabilitacio/

Acest baby cimpanzeu a fost salvat de la vanatori ilegali de catre iubitorii de animale si dus in loc sigur sa creasca.   Vanatorii au ucis mama acestuia.

Le-a multumit cu imbratisari!!!   Se vede pe site intr-un video scurt.  Imi venea sa plang ca-l lasa pe micutul intr-un cotet in curte ... e nemilos procedura totusi. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×