Sari la conținut
Forum Roportal
Oana.olteanu

Evenimente Legacy Pub

Postări Recomandate

Situat in centrul vechi al Bucurestiului, Legacy este o locatie deosebita in care evenimentul dumneavoastra poate fi un real succes si o incantare pentru invitatii dvs.

 

 

Personalul Legacy este pregatit sa vina in intampinarea oricaror necesitati specifice pentru a personaliza evenimentul dorit in asa fel incat sa va indeplineasca cele mai indraznete asteptari.

 

 

Obiectivul Legacy este de a oferi clientilor sai cele mai frumoase onomastice, aniversari de firme, insotite de momente inedite de karaoke si de cele mai frumoase amintiri in urma unei teme special alese pentru fiecare personalite(ex. Retro Party, Mask Party, Hawai)

 

 

Legacy vine in ajutorul dumneavoastra cu un personal impecabil, bartender show, deosebite cocktail-uri in fructe, dj, mc si gazdele serii, hostess-ele ce faca invitatii dumneavoastra sa se simta ca si pe covorul rosu.

 

 

Beneficiind de bucatarie proprie, LEGACY poate satisface cele mai exigente gusturi in materie de preparate culinare, si bineinteles va poate delecta simturile cu cea mai delicioasa pizza preparata pe propriul cuptor cu lemne. Indiferent daca servirea se face la mese sau tip "buffet suedez", preparatele noastre, intotdeauna proaspete, calde si atent verificate de Bucatarul Sef, va vor incanta simturile.

 

 

Capacitate salon et 1: 60 persoane

Capacitate parter: 40 persoane

 

 

Nu percepem chirie de sala.

 

 

Punem accent pe calitate si dam personalitate fiecarui eveniment!

 

 

 

 

Adress: str. Lipscani, nr 56

Contact no: 0735.155.357

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×