The Bitch 15151 Raportează post Postat Februarie 20, 2009 caracatita prajita :spiteful: Yam yam Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15040 Raportează post Postat Martie 1, 2009 Aseara am creat ceva chinezesc ... din tot ce am gasit in frigider si a iesit o nebunie de mancare!!! Statea la invechit niste orez basmati alb ... am tocat cozile unui praz si o ceapa mai spre mica si am inceput sa le calesc in ulei din toate sticlutzele in care mai era un pic de la diferite specialitati ce mai incerc si eu. Am adaugat doi pumni de "soia incoltita" nu-i stiu alt nume romanesc, mazare verde tanara fara boabe si dulceag dar nici la asta nu-i stiu numele oficial, decat in maghiara, Cukor Bors 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
sorina_gt 0 Raportează post Postat Martie 4, 2009 Carne de porc cu ardei Ingrediente: 300 - 400 gr carne de porc 2 - 3 ardei taiati cubulete 2 catei de usturoi zdrobiti 1 ardei iute mic 1 lingura sos de soia sare si piper dupa gust Mod de preparare: Se frige carnea Separat intr-un alt vas se prajeste ceapa si ardeii. Adaugam carnea, sosul de soia, condimentam dupa gust, acoperim si fierbem aproximativ 2 - 3 minute. Sugestii: Se serveste cu orez. http://bucataria-lumii.blogspot.com/ Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15040 Raportează post Postat Mai 10, 2013 Vita cu bambus Vita cu bambus Ingrdiente: vita 200gr *bambus 50gr *ceapa 30gr taiata bucati mari *ardei gras 30gr taiat bucati mai mari *sos de soia 30ml *Piper Sichuan *Fragezitor 20 gr *sare chinezeasca * supa 100ml (de legume sau vita) *1 ligura amidon de castane Mod de preparare: Punem wok -ul la incins cu mai mult ulei,adaugam carnea care este taiata fasii si a fost prealabil a fost pusa la macerat(cu fragezitor) ,dupa ce s-a prajit o scoatem intr-o sita.Scurgem uleiul si punem altul curat sa calim legumele,adaugam sosul de soia, supa ,carnea si condimentele.Pentru un gust mai bun pisam condimentele intr-ul mojar pana devin o pudra fina.Adaugam amidonul si mestecam bine.Pofta buna. http://imparteretete.reginele.ro/vita-cu-bambus-3802?utm_source=Newsletter&utm_medium=MailDirect&utm_campaign=Reteta+Zilei+-+Vita+cu+bambus 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15040 Raportează post Postat Mai 23, 2013 Omleta japoneza Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Florimaior 0 Raportează post Postat Iunie 18, 2015 Dupa parerea mea mancarea chinezeasca este geniala. Am invatat de la o chinezoaica draguta sa fac cateva feluri si imi place la nebunie si sa le gatesc si sa le mananc. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
tadayo 3390 Raportează post Postat Iunie 18, 2015 Spune-ne ce retete chinezuce faci cu predilectie Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15040 Raportează post Postat Iunie 19, 2015 Eu am una pentru piept de pui can nu-l vrea nimeni din supa :giggle: sau de pe rotisor ... Se caleste doar o ceapa mare Julienata, urmat de morcovi dati pe razator, patrunjel, ardei gras, varza, germinatii de grau, mazare boabe, cilantro, usturoi, pieptul de pui rupt cu mana in bucatele, orez alb cat cuprinde si sos de soia, piper, ca e sarat de la sos. Se lasa la incalzit totul la foc mic si e bun de servit cu o salata verde. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15040 Raportează post Postat Iulie 8, 2021 Au inchis localul chinezesc NEBIH din jurul capitalei dupa un control inopinant pentru incalcari grave de coduri de sanatate si higiena!!! Mie nu-mi place mancarea lor, asa-i si in America, ca un WC-u public, cum zicea Louis de Funès in filmul Le Grand Restaurent Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15040 Raportează post Postat August 26, 2021 Levágott fejű kígyó marta halálra a kínai szakácsot | 168.hu = Capul taiat al sarpelui a muscat mortal bucatarul chinez!!! Horror of chef killed by snake bite 20 minutes after chopping its head off - Daily Star N-am gresit topicul cu reptile, marfa e de supa din care noi inca n-am păpat Este Cobra Scuipătoare Siameza, o specie rara, otravitoare. Bucatarul renumit de 44 de ani care stia sa gateasca o supa din acest sarpe, a pus deoparte capul sarpelui, insa reflexele nervilor a inceput sa mai lucreze, pentru ultima secunda cred, si a sarit pe specialistul in gatit serpi periculosi, l-a muscat si in 20 de minute a si murit nefericitul, desi a venit ajutor de specialitate si i s-a administrat profesional tot ce s-a stiut medical necesar, dar era prea tarziu. Am gasit si site in engleza, dar tot acolo se ajunge. ****** Am avut parte de acest efect dar nu cu Cobra, doar o gaina foarte mare si grea, mama a primit cadou de la cineva de Craciun. Femeile traditional nu taie gaina sau alt animal, doar barbatii si am rugat un tracator sa ne ajute ca n-aveam conditii de tinut decat in pivnita dar o foloseam in comun. Barbatul n-a vrut sa ia bani pentru job, doar sapun sa se spele pe maini, deja era deja pregatit apa fiarta si totul. Eu cu mama nici nu ne-am uitat spre el, si nici n-am auzit nimic, a fost mai bine. Dupa ce s-a spalat si a pecat, l-am condus la poarta si ne-am intors la gaina sa-l oparim tot in curte, dar cum ne-am apropiat, a inceput sa alerge in cercuri, gaina fara cap, capul era langa oala cu sange sa nu facem mizerie pe zapada inainte de sarbatori. Tasnea sange din el pe noi si peste tot pe un loc destul de mare, noua ne venea rau ca nici nu stiam ce sa facem. Aveam o galeata cu apa fiarta sa oparim dar deja nu aveam chef de nimic, abia ne tineam pe picioare. Mama era o femeie foarte puternica in tinerete, a fost sora voluntara pe front in al II-lea Razboi Mondial, lucra langa chirurg la amputatii pe viu mai mult, canta tinerilor si le mai alina durerea, iar de la gaina i-a venit rau si ei. Dupa vreo 20 de tururi s-au epuizat reflexele si un vecin l-a ridicat si aruncat in apa fiarta, au iesit la tipetele noastre, locuiam intr-o casa evreiasca in forma de "U" se mai spunea si case gemene ca aveau 2 porti secuiesti zidite. Nu mai aveam chef de facut cate am planificat din ea, dupa ce l-am curatat, l-am am pus la fiert intr-o oala de 25 de litri si nu se mai fierbea, dar toti vecinii au venit cu zarzavaturi si alte bunatati ca voiau supa, si le placea cu gulie, telina, morcovi, radacina de patrunjel, cartofi. Vre-o saptamana zilnic fierbeam gaina pana a devenit mancabil si carnea. A fost foarte gustoasa supa. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri