Sari la conținut
Forum Roportal
Suz-ana

Gemstones Bijou are promotii de nerefuzat

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Gemstones Bijou isi lanseaza noul magazin online gemstones.ro, iar pentru a-l face si mai atragator, isi intampina vizitatorii cu super promotii!

 

gemstones.ro va prezinta bijuterii de calitate si rafinate, precum inele de logodna, de nunta, cercei, bratari, pandative, dar nu numai. Acestea pot fi personalizate cu tipul de diamant dorit, in functie de forma acestuia, culoare, claritate, taietura etc. din sectiunea Diamante.

 

Pentru cei mai putin cunoscatori in materie de bijuterii a fost creata sectiunea Informatii in care se descriu criteriile de evaluare a diamantelor, aurului, argintului si platinei. Magazinul online gemstones.ro este usor de utilizat, iar pentru cazurile in care apar totusi nemaluriri, se pot gasi raspunsuri in sectiunea Ajutor.

 

Gemstones Bijou ofera bijuterii garantate calitativ si de mare rafinament, certificate de institutii romanesti si internationale. Verifica ce promotii sunt disponibile acum pe gemstones.ro! Ofera un cadou rafinat si fa-i o mare bucurie persoanei careia i-l daruiesti!

Despre Gemstones Bijou

Gemstones Bijou ofera bijuterii sofisticate, rafinate, care nu depind de moda si nu au varsta. Bijuteriile pot fi gasite la magazinele din Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, sau pe gemstones.ro.

Telefon: 0730330929

Email: serviciul.clienti@gemstones.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×