Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Suz-ana

Gemstones Bijou are promotii de nerefuzat

Rate this topic

Recommended Posts

Gemstones Bijou isi lanseaza noul magazin online gemstones.ro, iar pentru a-l face si mai atragator, isi intampina vizitatorii cu super promotii!

 

gemstones.ro va prezinta bijuterii de calitate si rafinate, precum inele de logodna, de nunta, cercei, bratari, pandative, dar nu numai. Acestea pot fi personalizate cu tipul de diamant dorit, in functie de forma acestuia, culoare, claritate, taietura etc. din sectiunea Diamante.

 

Pentru cei mai putin cunoscatori in materie de bijuterii a fost creata sectiunea Informatii in care se descriu criteriile de evaluare a diamantelor, aurului, argintului si platinei. Magazinul online gemstones.ro este usor de utilizat, iar pentru cazurile in care apar totusi nemaluriri, se pot gasi raspunsuri in sectiunea Ajutor.

 

Gemstones Bijou ofera bijuterii garantate calitativ si de mare rafinament, certificate de institutii romanesti si internationale. Verifica ce promotii sunt disponibile acum pe gemstones.ro! Ofera un cadou rafinat si fa-i o mare bucurie persoanei careia i-l daruiesti!

Despre Gemstones Bijou

Gemstones Bijou ofera bijuterii sofisticate, rafinate, care nu depind de moda si nu au varsta. Bijuteriile pot fi gasite la magazinele din Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, sau pe gemstones.ro.

Telefon: 0730330929

Email: serviciul.clienti@gemstones.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×