Jump to content
Forum Roportal
Indianu11

Comenzi Sportsdirect - haine originale foarte ieftine

Rate this topic

Recommended Posts

Dau comenzi de pe site-ul Sportsdirect.com !

Comisionul meu este de 10 lei (2 lire) pe produs.

-Pt ca sunt inca la inceput v-as ruga pe cei ce comandati prin mine sa platiti 50% avans inainte sa dau comanda.Trebuie sa-mi spuneti ce produs doriti de pe site,codul,marimea,culoarea,...s.a.m.d...ca sa nu existe probleme.

 

-La peste 5 produse comandate aveti reducere 3 lire(15 lei)!

 

-Momentan comenzile vor fii date probabil la 2-3 saptamani/odata la o luna,acum depinde de cate produse vor fii in comanda,daca vor fii multe,voi da mai des comenzi.

 

-Comenzile vin prin DHL asa ca pt cei ce vor sa stie unde se afla comanda va pot da codul coletului ca sa urmariti unde se afla in momentul respectiv.Comenzile ajung in aproximativ o saptamana din Anglia.

 

 

Sunt la inceput,dar timpul va dovedii ca nu sunt un tepar sau un hot!Nu ma imbogatesc daca fug cu banii,ofer respect,si vreau sa primesc ce ofer!Nu fraieresc sau tepuiesc pe nimeni,sunt cat se poate de corect.Timpul va dovedii toate astea.

 

Predau produsele imediat ce le-am primit si vin oriunde v-ati afla in Bucuresti,stabilim la telefon unde ne vedem.

 

Daca aveti nelamuriri intrebati ! Numerele de telefon la care ma puteti contacta: 0727360251 sau 0765603608,pe messenger add alex.one11,sau mai bine spune-ti aici ce produse doriti si eu le voi trece in comanda.

Cand vine comanda va voi contacta pt inmanarea produselor!

 

Atentie! Ca sa nu se inteleaga gresit..voi imi puteti platii cash mie,cand ne vedem,cei 50% inainte sa dau comanda,si apoi ceilalti 50% + comisionul cand ne vedem ca sa va inmanez produsele,eu voi platii comanda prin banca,nu voi,iar pretul comenzii pe care trebuie sa-l platiti(cash)se va calcula la cursul zilei in care dau comanda,depinde cat este lira in acea zi.

 

 

Spor la cumparaturi si o zi cat se poate de buna!

post-133658-0-95142300-1308909107_thumb.jpg

Edited by Indianu11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atentie!Nu mai este nevoie sa platiti avans 50% inainte sa dau comanda,daca vreti puteti platii comisionul ca avans,daca doriti,daca nu,platiti totul atunci cand va livrez produsele!O zi buna!:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×