Sari la conținut
Forum Roportal
Roxutzzza

cum pot obtine o visa pt america...fiind cetatean roman stabilit in germania?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

buna tuturor!!am nevoie de ajutor!!!traiesc in germania de 4 ani ca cetatean roman.aici muncesc si aici am rezidenta.am nevoie de visa pt america pt a merge in concediu dar nu am posibilitatea sa calatoresc in romania pt a-mi face rost de acte.nu mai locuiesc in romania si nici nu mai am nimic acolo.cum as putea sa fac si ce acte imi sunt necesare pt visa...fara sa ma intorc in romania pt interviu.se poate face si la ambasada romaniei de aici sau numai la bucuresti?am nevoie de un cont bancar in romania pt a demonstra ca am banii suficienti pt a calatori?am incercat de multe ori sa sun la ambasada romaniei in munchen dar mereu e ocupat..sau imi trebuie ore intregi de asteptare la telefon!!!va rog sa ma sfatuiti...am nevoie urgent pt ca imi pot planui concediul doar pana in septembrie!!!multumesc si astept raspunsurile dumeavoasta!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca cetatean roman cu rezidenta in Germania poti apela pt viza la una din ambasadele SUA din Germania. Cauta informatii pe net, sunt si in alte orase ambasade, stiu ca si la Berlin.

In rest gasesti informatii la adresa ambasadei, tot pe net. Cerintele sunt aceleasi pt cetateni romani... vezi aici, ca exemplu:

 

http://romania.usembassy.gov/vize/non-immigrant.html

 

Mult noroc, vei avea mare nevoie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×