Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
AlyceMadArtist

Cum sa scap de monstru?!

Rate this topic

Recommended Posts

Hei lume, ok, is si eu a 7-a..si a venit una noua in clasa... cand a venit la inceputu' anului mi-am dat seama ca duhneste rautatea in ea... Acu mai e putzin si se termina anu' si ea devine extrem de rea. Vretzi exemple? Luati exemple!

-minte profi cu usurintza

-injura de rupe

-barfeste de rupe

-minte de rupe( nu numai pe profi)

-e figurista

-comenteaza mereu

Deci,dak vedetzi,e raul in persoana. Ok,astazi i-am trantit niste replici de i-am inchis gura,dar nu stiu dak voi reusi sa o tin asa.

Ajutor!Sugestii cum sa fac sa ii inchid gura 4 ever. Accept toate sugestiile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajutor!Sugestii cum sa fac sa ii inchid gura 4 ever. Accept toate sugestiile.

 

Spune-i ca o iubesti :roll:

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esti fata sau baiat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am citit o povestioara a lui Osho: cica a venit odata un amic pe la el,sa-l viziteze,si a ramas peste noapte.

Dimineata,amicul s-a plans ca nu a putut sa doarma nicicum pana spre dimineata,pentru ca in prajma latrau cainii fara oprire.Osho i-a raspuns ca el a dormit foarte bine insa,asa ca amicul l-a intrebat cum de a reusit cu toata hamaiala de afara.Si Osho i-a spus ca secretul sau e unul simplu: sa nu opuna nici o rezistenta sa asculte hamaielile cainilor fara sa emita condamnare,judecati si respingere.

In noaptea urmatoare,amicul,oarecum disperat de latratul cainilor,a facut o incercare dupa cum fusese invatat.

Dimineata a venit uimit si entuziasmat la Osho sa-i spuna ca de indata ce a incetat sa mai opuna rezistenta,latratul cainilor a inceput sa-i para aproape ca un fel de muzica! -a adormit imediat,fara probleme,fara sa mai fie deranjat deloc de latrat.

 

Morala,este ca tu esti deranjata de colega ta in primul rand pentru ca ai o atitudine de respingere si condamnare fata de anumite laturi exprimate de ea: e o mincionasa,e barfitoare,circotasa...toate astea fiind aspecte pe care tu le condamni si refuzi sa le regasesti in tine.

 

Dor acele lucruri care sunt condamnate...care au fost ingropate in vinovatie si ura.Colega ta doar iti expune in oglinda anumite laturi din tine pe care nu le vrei,pe care le condamni,le urasti.

Pana nu faci pace cu tine,nu ai cum sa nu te simti deranjata.Inceteaza sa mai urasti si condamni acele aspecte,recunoaste-le prezenta in tine si nu vei mai reactiona asa,emotional.Te va lasa indiferenta.

Edited by Arcangelo

Share this post


Link to post
Share on other sites

In primul rand asta e un forum nu messenger ca sa vorbesti cu sh,tz,k...etc

In al doilea rand ce treaba ai tu cu ea? Daca nu iti place fata poti la fel de simplu sa o ignori. Las-o-n pana ei sa minta, sa injure, sa faca figuri etc.

Edited by DevilMayCry

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma, da-le naibii pe ratatopatele de genu'. Tipa de care vorbesti a fost destul de chinuita de natura, trust me. Si-a batut natura serios joc de ea cand a facut-o.

-minte profi cu usurintza-te "vizeaza" pe tine in mod direct chestia asta? te-a barfit, spunand despre tine lucruri false profesorilor? Crede-ma, daca esti o eleva corecta, profesorii isi vor da seama ce fel de om esti si nu vor mai da 2 lei pe prostiile ratatopatei.

-injura de rupe-ei, si cu ce te afecteaza pe tine asta? Da, e poluare fonica, inteleg, dar...?

-barfeste de rupe-nu trebuie sa dai atentie sunetelor scoase de persoanele care nu inseamna nimic pentru tine, cu care nu rezonezi, care nu iti sunt modele in viata, la care nu tii deloc. Cei ce te cunosc isi vor da seama ca ceea ce spune ea despre tine este fals si vor continua sa iti fie amici/prieteni. In cazul in care o vor crede pe ea, sa nu iti para rau, pentru ca asta inseamna ca nu ti-au fost NICIODATA prieteni in adevaratul sens al cuvantului.

-minte de rupe( nu numai pe profi)-idem "minte profi cu usurintza"

-e figurista-fie la ea! Ori o ignori (eu as recomanda asta mai degraba) ori poti sa apelezi la cinism in cazul asta, iti poti bate joc de figurile ei, folosind cuvinte pe care nu le intelege, ca sa-si noteze si sa se uite in dictionar acasa. Uite-asa ii faci si-un bine, o mai inveti neologisme. :good:

-comenteaza mereu-ei, si?! Las-o, dom'ne, sa comenteze! Tot poluare fonica e! Ignora pur si simplu.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×