Sari la conținut
Forum Roportal
Gregory1992

Vreau sa-mi vopsesc parul alb

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Hello people. Deci am vazut vreo cativa tineri care aveau parul vopsit alb alb, nu blond deschis sau gri sau mai stiu eu ce si le statea super tare si tare as vrea sa-mi vopsesc si eu parul alb. Vreo idee unde as putea gasi vopsea alba pt par?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pppresupun că nu mai ai nevoie să ştii din moment ce postarea e de-astă vară, da' spun în caz că mai vor să ştie şi alţii. În primul rând trebuie să-ţi decolorezi părul foarte bine pentru că vopseaua albă nu deschide părul, ci doar îl face să pară alb, eliminând toate tonurile galbene. Cea mai inteligentă mişcare ar fi să te decolorezi la coafor, darrr te cam ustură la buzunar. Oricum, dacă o faci acasă s-ar putea să fie nevoie să-ţi decolorezi părul mai mult decât o dată. Lasă măcar o săptămână între decolorări. Acum cu vopseaua. Nu cred că găseşti în magazine, da' poţi să-ţi comanzi de pe bestial.ro sau gotica.ro... Eu aş recomanda-o pe cea de pe Gotica pentru că Stargazer-ul de pe Bestial nu ţine prea mult şi nici nu ştiu cât de bine se prinde. Eu folosesc Directions (aia de pe Gotica), am avut tot părul făcut cu Atlantic Blue în vară şi am mai avut înainte şuviţe cu Spring Green, Lagoon Blue (care nu se prinde prea bine dar pe blondul foarte deschis iese un sky blue adorabil) şi Apple Green, alb nu am încercat niciodată dar din ce rezultate am văzut pe internet presupun că-şi face treaba bine. Va trebui să ţii vopseaua mai mult decât scrie pe instrucţiuni dacă vrei să dureze (don't worry, e ca un balsam deci n-are cum să-ţi cadă părul sau ceva de genul, eu o ţineam în jur de 8 ore) şi s-o clăteşti cu apă rece sau măcar călâie. Also, şamponul şi balsamul special pentru păr alb/silver ajută să menţii culoarea, da' nu mă întreba de unde faci rost de aşa ceva.

Editat de Tetrachromacy
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Precis exista magazine speciale unde doar vopsea de par se vinde si toate necesare unui vopsit perfect si culori ce se mai pune in vopsea sa accentueze pe acolo ... dar cel mai bine si sigur e sa astepti pana imbatrinesti natural :crazy:

N-au aşa ceva

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×