Sari la conținut
Forum Roportal
RedNose

Nas rosu foarte inestetic

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Va salut !

 

Am si eu o problema care mi-a aparut in urma cu 1 an de zile , am amanat ca poate imi trece , dar nici in momentul de fata nu am scapat de aceasta problema .

Tin sa preciezez ca nu am avut probleme pana in urma cu 1 an de zile , nu am avut niciodata nasul rosu , si odata cu aceasta roseata au inceput sa imi apara si cosuri pe nas , de care scap foarte greu , de asemenea cosuri pe nas nu am avut in viata mea !

 

Stie cineva ce poate fii , eu fiind din calarasi , avand 1 singur doctor dermatolog , fiind cam incompetent , mi-a zis ca nu am nimic , nu este nimic in neregula cu nas-ul meu !

 

A mai avut cineva asa ceva ? este grav ? la ce doctor din bucuresti imi recomandati sa merg pentru aceasta problema ? care sunt cost-urile unei consultatii ! Nu am bani de irosit prin bucuresti aiurea , si de aceea cer sfat-uri

Odata cu roseata , pielea din jurul nas-ului a devenit foarte inestetica , zici ca este scoarta de copac , tot timpul fiid umed nas-ul , si rosu , indiferent de temperatura ,si nu mai zic cand vin crizele alea mari de mancarime ..!

Am 21 de ani

 

Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta

Editat de RedNose

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×