Sari la conținut
Forum Roportal
ArkRoyal

Prietenie?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Hi there,

 

cum si iubita mea navigheaza pe forumuri... call me Ark^^

 

Asa... deci sunt un tip normal, cu multi prieteni si prietene, de fapt o gasca mai mare, majoritatea fosti colegi de liceu. Cu baietii sunt frate, pe fete le sun des, de aniversari, sa le intreb ce mai fac, talk, talk, talk. De vazut cu fetele, numai in gasca sau cand e si partenerul. Chestie de tact.

 

Sunt impreuna cu o tipa grozava pe care o iubsc foarte mult si poate one day vom merge si mai departe. Ma iubeste, sunt sigur de asta, o simt. Sexul de asemenea nu ne face probleme.

 

Iata insa ca, apropos de unii care cauta pe mailurile iubitelor, am dat si io tot intamplator, dar intr-un fisier de arhiva pe care vroiam sa-l sterg, de niste conversatii pe mess, cu un fost coleg de-al ei de liceu pe care il stiu. Omu e insurat si chiar asteapta un bebe. Iubita mea si el sunt prieteni foarte buni, de peste 25 de ani si se vedeau relativ des.

Ceea ce nu stiam e felul in care comunica cu el. Pe langa exagerat de multe smiley de pupat si bratze, pe langa oftat de dor unu dupa celalalt si texte de genul "nu ne putem vedea maine" "off da nu ti-e dor" "ba da si 7 kisses" "cat de dor" "foarte dor si smiley de visare", pe langa texte de genul "ma duc sub dush si te visez, dar off, raman doar cu imaginea din minte" si ea zice "vezi ce e in mintea mea si ii da 10 kisses", pe langa texte de genul "hai sexy web" si ea raspunde "avem un deal, fara web si poze", ajung sa se si vada... eu n-o pot face sa plece mai repede de la servici pentru chestii importante (ca o aniversare), dar el o cheama la ora 4 "cat de repede poti veni" "cat de repede vrei sa vin" "acum" si ea ii zice ca ajunge in 30 min. Apoi ea vrea sa-l sune si el ii zice "nu, ca sunt cu ea". El o cheama la el acasa "ca sunt singur" si ea ii trimite hugs si kisses. Sau el ii zice "pot veni la tine?" (adica la noi) si ea ii zice "nu se poate acum, nu sunt singura, dar curand, dar mai bine la tine cand esti singur"............ deci mie mi s-a parut o prietenie cu o doza imensa de intimitate si conspirativitate... dar ea zice "nu, suntem doar prieteni, o cunosc pe sotia lui, dar suntem o gasca veche, avem lucrurile noastre de vorbit, d-aia nu ma duc la el cand e si ea" "sunt discutii nevinovate, nu sunt flirturi, il stiu de 25 de ani" "e o prietenie foarte stransa". Atat.

Sincer, o cred, dar am si indoieli. Am nevoie de sfaturile voastre, s-o cred, sa las lucrurile asa, de fapt ei se vad probabil asa de cel putin 10 ani si parintii ei il cunosc si il considera la locul lui.... Nu stiu, sunt cam derutat.

Editat de ArkRoyal

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hi there,

 

cum si iubita mea navigheaza pe forumuri... call me Ark^^

 

 

Hi there !

 

Domnule Ark^^...sunteţi o clonă care aţi mai deschis alte topice asemănătoare, doar că acolo spuneţi că aveţi 37 de ani şi aveţi o relaţie de 6 ani cu cineva. Pe alt topic spuneţi că aveţi o relaţie de 5 ani, iar pe un altul, că v-aţi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×