Sari la conținut
Forum Roportal
Abbie M.

Ecologismul

Postări Recomandate

Ecologismul este definit pe scurt ca o ''miscare pentru protectia mediului ambiant''. Nimic in neregula pana aici, atata timp cat nu se ajunge la exagerari. Din pacate, in ziua de azi, deseori se ajunge.

 

Incepusem o discutie cu cineva, despre isteria pe care a generat-o panica incalzirii globale (provocata intentionat de niste baieti destepti, asa cum ei insisi au recunoscut) pe un topic legat de religia pagana. Avand in vedere ca paganismul incorporeaza elemente oculte pe langa venerarea Terrei, eram intrucatva off topic, desi exista o legatura foarte puternica intre cele doua si se face usor trecerea de la ecologism la variante de paganism, mai ales in lipsa altei orientari religioase.

 

Cine este cat de cat informat cu privire la conducerea din umbra a lumii stie ca intentia de a reduce drastic populatia planetei a aparut cu mult inaintea gaselnitei cu incalzirea globala provocata de numarul prea mare de oameni. Am sa pun niste link-uri mai incolo pt a aminti cateva carti relevante ce anuntau acest plan cu multe decenii in urma.

 

In Romania nu stiu pe cati ii preocupa deocamdata avand in vedere problemele actuale ale populatiei, in principal financiare, dar in tari ca SUA, Canada, UK, isteria este in toi, fara a fi luate in considerare opiniile cercetatorilor care nu subscriu la previziunile apocaliptice si fara a fi cunoscuti papusarii care strunesc masele in directia dorita.

 

Pentru inceput, o atitudine care trebuie sa fie un semnal de alarma. Genghis Khan,''ecologistul'', laudat pentru ca a masacrat atatea milioane de oameni pentru a isi crea imperiul, incat a redus emisiile de CO2 la nivel global si a permis multor suprafete de pamant utilizate pentru agricultura sa redevina paduri. Nu e o gluma. Probabil urmeaza Hitler si Stalin.

 

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1350272/Genghis-Khan-killed-people-forests-grew-carbon-levels-dropped.html

Editat de Finnian
  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Genghis Khan,''ecologistul'', laudat pentru ca a masacrat atatea milioane de oameni pentru a isi crea imperiul, incat a redus emisiile de CO2 la nivel global si a permis multor suprafete de pamant utilizate pentru agricultura sa redevina paduri. Nu e o gluma. Probabil urmeaza Hitler si Stalin.

 

Ca sa nu mai pomenim ca a facut pamantul mult mai fertil la cat ingrasamant uman a bagat in el. :stars:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cercetatorii au tras semnale de alarma privitoare la poluarea planetei inca din anii'70, iar pe atunci inca nu se punea problema supraglomerarii Terrei. Nici atunci si nici acum mariile companii nu au dat dovada de responsabilitate datorita costurilor foarte crescute in ceea ce priveste masurile contra poluari.

 

Recent am vazut un documentar foarte interesant, un film cu substrat psihologic si filozofic care merita vazut.

.ZEITGEIST-MOVING FORWARD [2011]

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa nu mai pomenim ca a facut pamantul mult mai fertil la cat ingrasamant uman a bagat in el. :stars:

 

LOL. Corect... Se adusese ca si contra-argument cantitatea de CO2 degajata simultan de atatea cadavre. Raspunsul a fost ca aceasta campanie de decimare a avut loc intr-o perioada destul de lunga, asa incat sa se refaca padurile si sa absoarba acea cantitate de CO2. Cam asta a ajuns omul, viata lui valoreaza in functie de gazele pe care le emite. Viu sau mort. :roll:

 

Ai aruncat un pet in padure? Pac un glonte-n cap! Si la cati romani arunca... :lol:

 

Asta imi aduce aminte de niste clipuri care se vor simpatice, plus o reclama.

 

 

 

Se spune ca, pana si miscarea feminista a fost "castigata" cu acordul lor.Lucrand, femeile platesc impozite. Nu mai spunem ca trebuie copiii dusi la gradinite sau lasati cu bone... adica alte salarii, alte impozite. Barbatii erau deja storsi. :)Dar asta e alta discutie.

 

Asa e. In SUA a fost sponsorizata de una dintre marile familii de bancheri, Rockefeller. Rezultatul fost tot dizolvarea familiei ca nucleu al societatii, disocierea rolului de femeie de cel de mama, avorturile etc. Copilasii preluati de sistemul educational de stat au fost si sunt indoctrinati frumusel cu laturile ''new age'' si cu ''omul este inamicul planetei''. De fapt ideea este nu de a salva numai planeta ci si, cica, generatiile urmatoare (alea subtiate). Deci sa moara unii ca sa traiasca altii mai bine, sau ceva de genul.

 

Cercetatorii au tras semnale de alarma privitoare la poluarea planetei inca din anii'70, iar pe atunci inca nu se punea problema supraglomerarii Terrei. Nici atunci si nici acum mariile companii nu au dat dovada de responsabilitate datorita costurilor foarte crescute in ceea ce priveste masurile contra poluari.

Recent am vazut un documentar foarte interesant, un film cu substrat psihologic si filozofic care merita vazut.

.ZEITGEIST-MOVING FORWARD [2011]

 

Desi primul Zeitgeist parea promitator, el a fost urmat de Zeitgeist Addendum, care exprima fix ideile cu tenta socialista si referitoare la beneficiile unui sistem global, pe care elita vrea sa ni le induca la ora asta. Deci primul a fost un fel de ... momeala.

 

Planul de reducere a populatiei este mult mai vechi decat scuza invocata, incalzirea globala, CO2, poluarea samd. Este bazat pe eugenism, si anume teoria conform careia oamenii ''inferiori'' trebuie redusi, sterilizati, eutanasiati etc. Exista o categorie selecta de persoane care considera ca au ''gene alese'', transmise din generatie in generatie. Restul suntem doar pleava, ce mai pui ca tehnologia a avansat atat de mult incat se stia inca dinainte de cel de-al 2-lea razboi mondial ca in curand nu vom mai fi necesari intr-un numar atat de mare. Ideile nazistilor nu si-au avut originea in Germania, ci, surpriza, in Anglia si SUA. In anii 50, in Anglia, exista o organizatie numita Eugenics Society, care se ocupa cu elaborarea unor strategii de reducere a celor inferiori. Nepotul lui Charles Darwin, Charles Galton Darwin, care facea parte din ''categoria selecta'', bazandu-se pe teoria emisa de predecesorul lui,despre lupta pt supravietuire dintre oameni si inferioritatea genetica a unora(mai toate nenorocirile secolului trecut s-au bazat pe darwinism), a scris o carte numita The Next Million Years, tratand tema asta. Nenea sustinea ca cei inferiori se vor inmulti prea mult si vor deveni o amenintare pentru rasa superioara, ca vor fi greu de controlat (poate-ti aduci aminte de replica din nuvela Alexandru Lapusneanul, ''Prosti, da multi!''... Alaturi de el mai era un psihopat, un profesor numit Harrison Brown, a carui carte similara se numeste The Challenge of Man's Future. Si nenea asta era eugenist pana in maduva oaselor si isi propunea acelasi lucru, exterminarea in masa a unora. Invatacelul lui de suflet, care i-a adus multe laude chiar si recent, se numeste John Holdren si e astazi mana dreapta a lui Obama. Nu e nevoie sa spun ca impartaseste aceeasi viziune asupra lumii.

 

Toata scarbosenia asta nu are nici o legatura cu Mama Terra, emisiile de CO2 samd, asta e doar un paravan, sau, cum spune Mircea Badea, ''cum sa-i prostim pe prosti''. Darwin de altfel provenea si el dintr-o familie de speciali, care timp de multe generatii s-a inrudit cu familia Wedgewood (ceea ce englezul ar numi ''inbreeding''). Teoria evolutionista a fost ceva necesar pentru a justifica ce aveau sa faca in viitor cu lumea (ceea ce fac acum). Si s-au bazat pe ea toti eugenistii din perioada respectiva, inclusiv nazistii, plus socialistii (Engels avea o afinitate deoebita pt Darwin).

Cateva decenii mai tarziu, tot gandindu-se ei cum sa faca in asa fel incat populatiile diferitelor tari sa accepte de bunavoie anumite lucruri, au gasit chichita asta cu incalzirea globala si diminuarea resurselor. Dupa care au adaugat feminismul, destrabalarea promovata prin toate sursele posibile,lupta impotriva valorilor crestine samd, mai pe scurt, campania impotriva familiei si pentru devalorizarea vietii omenesti. Asa incat exista lume astazi care crede ca avorturile sunt benefice pentru Mama Terra si ca unii oameni trebuie sterilizati, chiar si fortat.

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

campania impotriva familiei si pentru devalorizarea vietii omenesti.

 

 

:good:

Exact. Tot ce se face acum la nivel global este pentru devalorizarea vietii omenesti, pentru distragerea populatiei de la realitate. Eu cred ca Terra este poluata pana la refuz, si cred ca a inceput sa fie poluata cu multi ani inainte ca ei sa inceapa aceasta mascarada. Sa nu-mi spuna mie cineva ca e normal ca azotul sa fie gazul majoritar in atmosfera, asa cum am fost invatati la scoala :stars: . Mie sterilizarea sau avortul mi se par deja banale. De sterilizat, daca e , poti fi de la o simpla injectie,te duci la doctor ca te doare piciorul si te trezesti ste(a)rp(a) fara voia ta. Iar avortul e la alegerea noastra, pana la urma. Cea mai inumana descoperire insa mi se pare ADHD-ul. Oricat ar incerca cineva sa ma convinga, raman la parerea ca "specialistii" au reusit sa "descopere" cea mai periculoasa "boala" pentru ei : OMENIA sau UMANITATEA.

Editat de Apodonos
  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Asa e. N-am sa inteleg in vecii vecilor cum parintii cred asa ceva si ii lasa sa le drogheze copiii pentru ca au ceva mai multa energie decat altii. Cand citesti criteriile de ''diagnosticare'', ramai masca. Orice copil mic se poate regasi acolo. Din cate am auzit sunt luati in vizor cei foarte inteligenti, cu abilitati de conducere si initiative proprii, care nu vor sa mearga cu turma, si dupa cativa ani sunt de nerecunoscut, ajung aproape retardati.

 

Si eu sunt de acord ca planeta este poluata si resursele consumate in mod absurd. Daca ne uitam in jurul nostru, cate obiecte pe care le vedem ne sunt de fapt necesare? Urla toti astia despre taierea padurilor, si cate ziare si reviste nu vedem la chioscuri, care nu isi au rostul? Lucram mai demult pt un site care promova diverse publicatii, m-a socat, intr-o singura tara, UK, sunt sute, tratand teme de la pescuit la crosetat, de la vedete la ingrijire poneilor, de la manichiura la tractoare samd. Si pe atatea teme se scoate numar dupa numar. Plus romanele tampite de 2 lei care suna toate la fel si sunt menite sa indobitoceasca femeile. Macar acum ca exista internetul, la ce bun asemenea risipa de hartie? Ca sa nu mai vorbesc de sortimentele de mancare gasite in magazine, pe jumatate chimicale, care ar trebui interzise. Sunt chimicale colorate si aromate, ca otrava de soareci. Si in ciuda deplorarii resurselor planetei, vedem ca marile industrii continua, oamenii sunt incurajati intruna sa isi cumpere mobila noua si sa inlocuiasca orice aparat, chiar luat de curand, cu unul mai performant. Dar in loc sa descurajeze sau sa opreasca risipa, tendinta este de a incuraja scaderea populatiei, pentru ca cei ramasi sa risipeasca in continuare.

 

Un alt articol despre ''deschiderea de drumuri'' - o organizatie caritabila americana le ofera dependentilor de droguri din UK 200 de lire pentru a fi sterilizati.

 

http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-11545519

 

Stiu ce vor spune majoritatea celor care citesc, si anume ca ori sunt pentru, ori asta se afla in ''zona gri'' dpdv moral. Sterilizarea este insa ceva permanent, ireversibil, si in loc sa se investeasca in a ajuta oamenii sa scape de dependenta, unii gasesc ca e de preferat ca ei sa fie considerati o sub-specie umana si sa se curete de pe fata pamantului. Oricate argumente favorabile ar exista, trebuie privite lucrurile in perspectiva, si anume, acesti oameni se pot afla in cea mai vulnerabila perioada a vietii lor, deloc favorabila unei asemenea decizii, si inca mai au timp sa se recupereze.

 

Mai mult de atat, o asemenea initiativa, daca este acceptata de populatie, creeaza un precedent foarte periculos. Ceea ce se si doreste. Ce categorie va urma?

Editat de Finnian
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O sinteza despre depopularea planetei, cine este in spatele ei si prin ce metode se realizeaza, cea principala in momentul asta fiind convingerea oamenilor ca lumea este suprapopulata, prin ecologism, si ca trebuie luate masuri. Se face trimitere la resurse folositoare, carti, personalitati, organizatii etc.

 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alta sinteza despre oligarhi, ura lor fata de oameni si implementrea sistemului global.

 

Editat de Finnian

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma distra mai demult sa dau vina pe NWO, pe Iluminatti, pe evrei sau pe alte alea. Dupa un timp insa, am inceput sa fiu curios... De ce sa ii urasc pe evrei ? Degeaba, ca nu mi-au facut nimic, asa ca ii vad ca si pe restul oamenilor. NWO ? E un fel de bau-bau, nu exista asa ceva. Iluminatti ? Da, ei, templierii si iezuitii, sigur ca da... Am citit si mi-a trecut. New Age ? Alta sintagma prea des folosita, alt bau-bau.

Asa ca am concluzionat: Nimeni nu iti impune nimic. Femeile vor sa munceasca si sa plateasca taxele. La fel de bine pot sta acasa si functiona ca in vremurile trecute, alegerea le apartine. Familia ? Oamenii pot alege sa intemeieze o familie sau nu, nu vine nici guvernul, nici mass-media sa interzica ceva. Fiecare este responsabil de faptele sale. Avort, sterilizare ? Responsabilitatea apartine celor care le practica. Sa deschidem ochii si sa nu mai invinuim organizatii obscure, corporatii, natiuni, etnii, draci sau dumnezei pentru actiuni a caror responsabilitate cade in sarcina celor care le infaptuiesc. Presa zice ca e ok sa faci avort ? Si tu o crezi ? Daca zice ca e ok sa sari de la etajul 20, o crezi ? Responsabilitatea pentru ceea ce facem ne apartine, oricat de mult am vrea sa dam vina pe cineva. Hitler nu s-a ales singur, Stalin daca nu era ascultat de armata rusa nu rezolva nimic. Pol Pot a comis masacre ? Nu, niste animale au comis acele masacre, ascultandu-l pe el, aici ma refer la soldatii sai. Rockefeler pune femeile la munca ? Nu, ele muncesc ca asa vor, nu cred ca sta Rockefeler cu biciul pe ele.

Asculti toate ineptiile oamenilor si actionezi fara a trece prin filtrul ratiunii ? Atunci iti meriti soarta. Mass-media va deversa intotdeauna rahat, pentru ca multi oameni au un apetit enorm pentru asa ceva. Guvernele vor incerca mereu sa controleze populatia, pentru ca... ghici ce ? oamenii aia au ajuns in guvern cu acordul poporului. Dupa cum au demonstrat in istorie multe popoare, printre care notez francezii, englezii, sarbii, afganii si altii, nu te poti pune cu un popor la el acasa. Orice se intampla cu acel popor, responsabilitatea ii apartine, exceptand cazul cand este atacat de un alt popor din diferite ratiuni.

Editat de Scorpionul_Rosu
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×