valentin cosmin 0 Report post Posted May 26, 2011 salutare tuturor.de cateva zile mi-a prescris doctorul un tratament.iau Calciu,Magneziu,Zinc.iau o pastila pe zii.intrebarea mea este urmatoarea: contine nitrati acest medicament?pt ca maine o am de gand sa incerc o pastila ce interzice utilizarea ei impreuna cu alte medicamente ce contin nitrati. ce medicamente contin nitrati? Va multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Kristisha` 5 Report post Posted May 26, 2011 google it :) . sunt nenumarate site-uri medicale ce iti pot oferi un raspuns avizat Share this post Link to post Share on other sites
valentin cosmin 0 Report post Posted May 26, 2011 am cautat si nu am gasit. nu ma pricep la medicamente unde am gasit eu scrie in general Share this post Link to post Share on other sites
Black Passion 401 Report post Posted August 19, 2011 Nu contitn nitrati. Doar daca e azotat de calciu dar acela e ingrasamant. Medicamente ce contin nitrati, exemplu nitroglicerina. Share this post Link to post Share on other sites
CosmeticaBIO_ 0 Report post Posted July 8, 2012 Ai grija sa cumperi de la o firma cunoscuta Osteocare, wallmarl, Doppelhertz. Share this post Link to post Share on other sites
florentina cezar 0 Report post Posted October 30, 2013 Eu iti recomand gama Hulda Clark. Au produse de cea mai inalta puritate si calitate. Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14734 Report post Posted July 10, 2018 Eu comand intr-un magazin de vitamine Bio si naturale ca s-au retras de la supermarketuri calitatea cea mai pura unde doar capsula este din ceva planta facuta, insa depinde unde locuiesti. In Europa la farmacii intereseaza-te prima oara si nu numai in Romania. Nu stiu nici daca preturile sint la fel oriunde in EU de West, sau cauta pe computer pe FB, sau alte site-uri. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ven 9149 Report post Posted July 10, 2018 E prima oara cand aud ca fb sau cautarile pe siteuri sunt supliment de magneziu. 1 Share this post Link to post Share on other sites