Jump to content
Forum Roportal

Recommended Posts

Buna.

Eu am medie sa ma duc la un liceu bun din orasul meu si la oricare dintre profilele lui. M-am gandit sa ma duc pe uman pentru ca sunt talentata la romana si pentru ca imi place engleza ( as vrea sa ies din tara). Parintii mi-au spus ca nu e de viitor faza cu iesitu'. Voi ce credeti?.

Oricum intrebarea este : Daca m-as duce la filologie bilingv engleza , ar trebui sa dau testare. Sa zicem ca trec. Ce fac pe urma, adica ma refer la materii care vor fi si cat de greu va fi bilingvu ( eu nu am facut meditatii la engleza dar ma gandesc sa incep). Dupa ce termin liceul ma gandesc sa ma duc la relatii internationale.Ce ramuri sunt pe acolo? Va trebui sa fac AS-UL?

Dar daca fac filologie engleza si franceza intensiv. Acolo nu va mai trebui sa dau acel examen si as putea sa ma duc la drept daca vreau.

Ce m-ati sfatui? Poate unii dintre voi au trecut prin asta.

Multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu vara asta dau examen si a trebuit sa ma hotarasc la ce liceu o sa ma duc, asa ca m-am caonfrutat si eu cu profilurile astea.

Ca sa fiu sincer Nu sunt bun la nici o materie importanta (mate ,romana,isorie ,biologie,geografie) nu ca sunt "prost" ma pricep la ele dar nu stralucesc si nu-mi gasesc vro meserie de viitor in ele. Asa ca m-am decis ma duc stiinte sociale , din ele pot sa ma duc academie(politie)sau avocat.

Singurul lucru care ma avantaja era desenul, toti imi ziceau sa ma duc la arte dar m-am decis sa termin la liceul cu renume al orasului chiar daca nu se mai facea cine stie ce carte, in cazul in care nu as intra la academie sau pe altundeva as putea oricand sa fac o facultate de arte , din placere.

 

 

Important e sa te duci unde crezi tu ca-i mai bine.

Sincer putin imi pasa profilul la care ma duceam , la mn conteaza mai mult ce colegi o sa am:)) oricum BAFTA!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×