Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Da, mi-e frica. As avea nevoie de sfaturile voastre pentru ca am ajuns intr-o situatie destul de nasoala. Cred ca imi e frica de o relatie. Am ajuns in situatia asta dupa ce mi-am luat numeroase tepe de la fete, dupa ce am fost respins mai mult sau mai putin brutal, si dupa ce putinele relatii pe care le-am avut au fost scurte si s-au terminat prost pentru mine. Am 22 de ani si am avut doua relatii care puse cap la cap aduna cam 6 luni. In timpul ultimei relatii mi-am dat seama ca nu sunt obisnuit ca o fata sa se lipeasca de mine, sa ma tina in brate, sa ma stranga de mana, sa ma priveasca in ochi si sa ma sarute. Pur si simplu erau lucruri complet noi si imi era teama sa ma las dus de val pentru ca stiam ca relatia o sa fie foarte scurta si o sa sufar. Intr-adevar asa s-a intamplat, fata respectiva mi-a facut foarte mult rau nu penrtu ca nu a mai vrut sa fie prietena mea (sunt destul de obisnuit)ci pentru ca s-a purtat foarte urat cu mine, desi eu nu i-am facut absolut nimic, am ramas prieten cu ea si am ajutat-o de cate ori m-a rugat fara sa-i ii cer nimic in schimb. Asta a fost intamplarea care a pus capac, pana la ea eram oarecum nesigur, dar acum mi-e frica. Ce fac daca in viiotr o sa gasesc o fata cu care sa ma inteleg si nu o sa ma pot apropia de ea de teama sa nu fiu ranit din nou? Ma simt ca un animal salbatic care la vederea oamenilor se ascunde in padure. Ce optiuni am? Ce sfaturi imi dati? Nu sunt disperat dar mi-e teama ca o sa raman singur

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

singur e ok.

dar probabil n-o sa se intample asta. o sa mai iei ceva suturi. ca apoi sa ajungi la vorba mea.

singur e ok.

:)

Editat de Rodica`

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

o vreme te vei simţi nesigur - e firesc, dar e bine. Stabileşte-ţi priorităţile. Şi, mai ales,

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Uita-te la partea plina a paharului. Daca s-ar fi terminat mai tarziu, ai fi suferit si mai mult. Apoi tu singur spui ca nu ai facut cele mai bune alegeri, deci nu ai ce regreta. Este normal sa iti fie frica de esecuri, pentru ca nu esti pregatit. Cand vei intalni pe cineva care merita iubirea ta, dragostea invinge temerile. Dar nu te grabi, chiar daca ti se pare greu, nimeni nu a ramas singur toata viata. Vei avea parte si de reusite.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oricui i se întâmplă doar ceea ce de la natură este făcut să poată îndura. Marcus Aurelius :)

cu siguranţă avem nevoie şi de asemenea experienţe... Mai vorbim noi. (ce ameninţare!) :ok:

Editat de Insolit

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inteleg perfect, ce vrei sa spui a trecut de mult perioada cand sufeream de singuratate, acum nu imi mai pasa prea mult, citesc oamenii ditr-o privire, uneori imi dau seama ce gandesc desi nu as vrea. Vremurile de adolescenta au trecut demult, m-au calit cu multele experiente neplacute si am devenit oarecum dur la exterior pentru ca de cate ori am pus suflet am fost ranit. Cum am spus si la inceput nu m-a deranjat ca unei fete nu i-a placut de mine desi am facut tot posibilul sa-i plac (bine, nici bine nu mi-a fost, dar am inteles ca dragoste cu sila nu se poate si am luat-o ca atare, am suferit dar inmpacat cu mine ca am facut tot ce am putut si ca am dat tot ce a fost mai bun)ce m-a deranjat cel mai rau a fost rautatea gratuita, piciorul pe care il dai unui catelus care vine sa-l mangai. Dau niste exemple, m-a durut cand o fata mi-a spus ca nu ar fi cu mine nici daca as fi ultimul, desi ne intelegeam ok (am crezut ca glumeste dar nu glumea), cand alta pur si simplu fugea de mine cand incercam sa discut cu ea, alta care da de inteles ca ar vrea sa fie ceva intre noi si apoi sa apara cu prietenul sau cea mai recenta cand fosta prietena care a vrut sa ramanem prieteni profita si da toate semnele ca ma vrea inapoi doar ca sa o iau cu mine intr-o excursie unde se cupleaza cu un necunoscut si cu care se saruta in fata mea, privind cu un ochi sa imi vada reactia; si mai sunt multe pe care nu are rost sa le enumar. De asta imi e teama. Care e treaba cu atata rautate gratuita? De ce ne batem joc unii de altii? Inteleg nu iti place un baiat il lasi in pace, sau daca insista ii spui clar ca NU. Dar sa ii faci rau fara ca el sa-ti fi facut ceva? Am vazut peste tot asta, si baietii fac la fel, nu neg.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:P Treaba cu cititul... pai imi dau seama cam ce le poate capul, dar de multe ori am ramas socat de ce pot fi in stare, vorba aia ai impresia ca stii pe cineva si ramai uimit de ce este capabil. Recunosc, sunt destul de sensibil din fire, dar am crescut si mi-e mult mai usor acum sa imi controlez sentimentele.

Nu ma dau ce ceasul mortii ca vezi doamne sunt singur si fetele e rele. Problema e ca toate intamplarile astea urate si-au pus amprenta si mi-e frica sa nu ajung sa nu pot tine la cineva care ar merita doar pentru ca am tras atatea chestii urate cu alte fete

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×