Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
stiri

Stiri: Alimente care favorizeaza aparitia cosurilor

Rate this topic

Recommended Posts

Multi medici dermatologi sustin ca nu exista dovezi clare ca anumite optiuni alimentare ar favoriza aparitia acneei, insa multe persoane au observat o agravare a acneei dupa ce au consumat anumite alimente. Iata care sunt cele mai frecvent pomenite...

 

Articolul complet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am tinut o dieta stricta si foarte severa cam 6 luni.Nu sufeream de o forma de acnee grava, ci una destul de usoara, dar deranjanta(ca-n tinerete, nah :lol: ).Nu pot sa nu remarc prezenta usturoiului pe lista alimentelor recomandate pentru un ten curat;paradoxal, in perioada in care am tinut regimul, dermatologul mi-a interzis categoric sa consum usturoi sau ceapa(pe langa altele, desigur, cum ar fi:ciocolata si orice altceva ce contine zahar, prajeli, mezeluri, condimente-mustar, piper, ketchup etc.-).Initial, a fost un usor soc pentru mine.Am taiat de pe lista mai mult de jumatate din ceea ce obisnuiam sa consum nu neaparat des, ci oarecum regulat.Desigur, dieta a fost combinata cu alifii, sedinte de cosmetica si cate un cubulet de drojdie cu latura de 2 cm in fiecare dimineata, inainte de masa.Intr-adevar, rezultatele sunt evidente. :yes: Organismul meu este detoxifiat si acum pot sa ma abat de la regim(pe care nu mai pot sa spun ca il tin--ce-i mult, strica :pardon: ) fara sa imi mai fac cine-stie-ce probleme.Ideea este totusi:rezultatele se datoreaza regimului, tratamentului sau amandurora?

Nu stiu ce sa cred si, ca sa fiu sincera, inca am dubii in ceea ce priveste asa-zisa nocivitate asupra tenului acneic a alimentelor bogate in grasimi, mai ales ca se cam contrazic interdictiile astea. :pardon:

Edited by Ana 1996

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×