Sari la conținut
Forum Roportal
Geo1000

Actul de abdicare fortata a regelui Mihai e NUL. Traiasca Regele!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Credeti ca instaurarea monarhiei constitutionale in tara noastra va fi benefic tarii ?

 

Benefica pentru tara ar fi exercitarea unui control eficient al fenomenelor de coruptie,trafic de influenta,evaziune fiscala,infractionalitate.Daca se rezolva aceasta problema ,nu mai conteaza ce forma de guvernare alegem.

 

 

"Dacă şi cu Parcă, s-au urcat în barcă."

 

Aici e tot necazul: că în actuala clasă conducătoare a României, şi sunt sigur că nici într-o altă clasă conducătoare ce provine din sânul naţiei române, nu se pot găsi indivizi care să exercite un control eficient al corupţiei. Cel mai bun exemplu e realitatea: nimeni dintre cei "care au mâncat salam cu soia", cum se zicea după Revoluţie celor care nu au trăit în afara ţării, cum ziceam, nimeni dintre aceia, nu a reuşit să stăpânească fenomenul corupţiei.

 

Prin urmare, s-ar putea să aibă mare importanţă ce formă de guvernare alegem, deoarece, un singur lucru e limpede: Republica din România, o creaţie a sovieticilor de după Al Doilea Război Mondial, nu e capabilă să aducă România pe cele mai înalte culmi, ci din contră, ne aruncă pe ultimul loc în toate domeniile bune din Europa, şi ne pune pe primul loc, în toate domeniile rele ! Explicaţia e următoarea: liderii români actuali, nu fac parte din marile cercuri culturalo-politico-economico-militaro-financiare din Vestul Euro-American.

 

În schimb, nu acelaşi lucru se poate spune despre Dinastia de România, fosta dinastie de Hohenzollern până în 1921, ai cărei membri sunt înrudiţi cu majoritatea dinastiilor din Europa, şi cu multe alte personaje din America. Deci, revenirea la monarhie, ar fi benefic pentru prestigiul României, din toate punctele de vedere.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×