Sari la conținut
Forum Roportal
Lighty

Muzica populara

Postări Recomandate

https://evz.ro/zi-de-doliu-in-romania-a-murit-sufletul-muzicii-populare-veste-cutremuratoare.html

"Rela Ciulei, sufletul tarafului „Rapsozii Gorjului”, s-a stins din viata la vârsta de 83 de ani. A fost o emblemă a muzicii populare, cântând pe marile scene ale României. A provenit dintr-o familie cu muzica în sânge, fiind sora marelui violonist Victor Țambu. Taraful din Peștișani îi purta numele îndrăgitei artiste.     Înmormântarea va avea loc marți, la Brădiceni."

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Prin trecerea la cele veșnice a lui Gheorghe Pașca, moții pierd un artist și un taragotist de excepție.   Artistul Gheorghe Pașca a fost condus, sâmbătă, 12 februarie 2022, pe ultimul drum de numeroșii săi admiratori, de rude și de prieteni. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Maestrul Stelian Stoica, dirijorul și coordonatorul Ansamblului Jidvei România, a încetat din viață în cursul nopții de miercuri spre joi, 17 februarie, la vârsta de 72 de ani.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

George-Sirbu-768x511.jpg

https://www.romaniatv.net/doliu-in-lumea-folclorului-un-mare-rapsod-a-incetat-din-viata_6526413.html?utm_source=Bziro+[2]&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee  

Cunoscutul folclorist George Sîrbu s-a stins din viață la 85 de ani.

Marele raposod a activat ca dirijor al Orchestrei de muzică populară a Ansamblului „Ciprian Porumbescu” Suceava între anii 1961 și 1979, iar între 1980 și 1989 a fost dirijor și director al Orchestrei de muzică populară ‘„Plaiurile Bistriței’’ din Bacău. A avut o carieră excelentă în muzică, iar toată viața și-a dedicat-o pasiunii lui.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Omu' la muierea asta a intrat azi in capitala romana intr-un stalp cu masina ... o sa-i cante o doina si lui din asta din Maramu' o cantare trista.

El NU este victima, ce prostii se scrie iar in ziar, el a intrat din cauza de instabilitate langa volan!!!   De ce pomeniti valoarea masinii ca nu se poate inainta in fata legii cu aceasta informatie, este cu totul o jena acest articol,  A venit ea si se va rezolva totul cu bine precum si ala a lui Iorgulescu cu crima = omor in cazul respectiv si alte cazuri unde "celebritati" sint implicate.   

https://mediaflux.ro/exclusiv-mediaflux-lupu-rednic-cantaret-de-muzica-populara-victima-a-unui-accident-auto-petrecut-in-urma-cu-doar-cateva-minute-in-bucuresti/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×