Sari la conținut
Forum Roportal
anamar

problema cu keyboard-ul

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Eu propun sa iti iei o tastatura costa inte 10-25 RON si scapi de toate problemele

 

"Idee" ai putea sa iei un adaptor pt ps2 (dar cred ca tastaura are in cutie) si sa o montezi pe ps2 sa vezi daca mai face idem

 

offtopic : ce conteaza cate mesaje are el ... voi postati pt nr de mesaje daca da dute si scrie melodia favorita de 1000 de ori si gata iti ia 1 zi

Editat de crs_tzep

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am o nedumerire. Mi se intampla mereu cand tastez foarte repede pe laptop sa mi se inchida brusc fereastra, adica browserul. Este exasperant pentru ca trebuie sa redeschid browserul sau e-mailul si sa o iau de la inceput si sa re-scriu tot. Mi-e clar ca neintetionat apas pe niste taste sau o anumita combinatie de taste, dar nu-mi dau seama pe care pentru ca eu ma uit mai mult pe monitor cand tastez.

Am fost atenta in ultimul timp sa observ pe ce anume tasta sau taste apas din greseala dar nu am reusit sa descopar. Tot ceea ce stiu este ca partea cu pricina a tastaturii este cea stanga.

Laptopul e un Toshiba Satellite din seria L 650. Asta ca sa stiti ce configuratie de taste are.

 

Are cineva vreo idee ? Cam ce taste ar trebui cineva sa apese incat sa inchida fereastra, deci fara a folosi touchpad-ul sau mouse-ul ?

 

Mi-a scos peri albi chestia asta si m-a adus in postura incat cum scriu cateva propozitii cum dau copy ca sa le am salvate in caz ca iar imi inchid fereastra din greseala.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si mie mi se intampla ceva similar, doar ca nu iese din browser, ci doar se reimprospateaza pagina. Am descoperit ca vinovata este combinatia TAB + SPACE. Posibil sa fie o eroare ceva la browser care-l determina sa faca asa. Am mai patit, sunt destul de frecvente. Conteaza foarte mult si daca atingi pad-ul. In timp ce scrii e posibil ca sageata mouse-ului sa se deplaseze pe butonul de inchidere si atunci e limpede de ce iti iese din net. Uneori il ating fara sa-mi dau seama.

Editat de Renaissance'91

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×