Sari la conținut
Forum Roportal
Inteleptul Sorinica

Cancerul la prostata

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In acord cu ultimele cercetari despre cancerul la prostata au fost facute in ultimul an mari pasi care poate vor  usura sa se ajunga la medicamente eficacii.

De fapt,deacuma azi nu se moare de acest cancer  ci este prefacut intr-o boala cronica. Doctorii oncologi pretind ca se apropie ziua in care cancerul va fii tratat si va disparea complect ceace nu se intampla azi.

De fapt si azi nu nse moare de acest cancer ci de complicatile lui cand ajunge la ultimul stadiu si reuseste sa iasa din prostata si sa atace oasele scheletului ,ficatul sau plamanii.

 

Sa descoperit ca  un  "noroc" rau  provoaca acest cancer. Celulele corpului se impartesc si se inmultesc incontinu. Din cand in cand se intampla in cursul acestor impartiri erori naturale  si ADN-ul eronat provoaca ca celulele sa nu mai "moara "  dupa un anumit timp cum fac incontinu si sa aiba "viata vesnica". Asta numai se aude foarte bine dar de fapt celulele care se impatesc si nu mor ,ele devin cancerul. 

 

In vitorul apropiat se vor gasi medicamente genetice care vor tinde sa "repare" greselile naturii si asa cancerul va disparea complect.  Deocamdata asa medicamente minunate exista contra cancerului de piele Melanoma.

 

Sa amintesc ca aceste  greseli naturale  provoaca la barbati cancerul la prostata iar la femei cancerul la san. Aceste doua cancere au multe   asemanari in activitatile lor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cat timp dureaza de la debut pana la moarte? Un adenom de prostata se poate maligniza?

 

Adenomul de prostata este in mare parte din cazuri benign dar in proportie de daca.mi amintesc bine 25 sau 15 % malign. Ori e una ori e alta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

What is the difference between a benign and malignant tumour?

Benign tumors aren’t cancerous. They can often be removed, and, in most cases, they do not come back. Cells in benign tumours do not spread to other parts of the body.

Malignant tumors are cancerous and are made up of cells that grow out of control. Cells in these tumours can invade nearby tissues and spread to other parts of the body. Sometimes cells move away from the original (primary) cancer site and spread to other organs and bones where they can continue to grow and form another tumour at that site. This is known as metastasis or secondary cancer. Metastases keep the name of the original cancer location. E.g., pancreatic cancer that has spread to the liver is still called pancreatic cancer.

 

Cancerul la Prostata este benign  pana reuseste sa iasa din Prostata. Cand reuseste devine malignant  si trimete "sucursale "   la alte membre.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×