Sari la conținut
Forum Roportal
Giana121

Premonitie? Vis ciudat?...sau altceva?

Postări Recomandate

Nu ma pricep prea mult in ramura aceasta a paranormalului desi am fost atrasa,din curiozitate,de mica de cartile de ocultism si alte minuni de-astea,dar ca orice adolescent presupun.

Insa inca din copilarie am sesizat ca am anumite premonitii. Cutremure,accidente ale cunoscutilor si multe imi vin in cap inainte de a se produce. Nu vizionez nimic cu ochii mintii dar pur si simplu vin ganduri legate de subiect.

 

Ceea ce m-a determinat sa scriu acest subiect este insa un vis. Un vis la care m-am gandit obsesiv de ieri pana azi si la care nu gaseam raspuns pana in seara aceasta.Ziua incepuse oricum ciudat...aveam o stare de nervi si de somnolenta desii doar ce ma trezisem si in mod normal dimineata sunt cel mai fericita ca pot sa imi savurez cafeaua cu sotul meu,copiii dorm sau servesc micul dejun in liniste...fiind si ei somnorosi... Pe la pranz a trebuit sa mergem la medic cu copiii.Sotul meu conducea iar mie mi se inchideau ochii. Efectiv,nu puteam sa imi mai tin ochii deschisi.Ma si gandeam ca nu mai patisem asa din sarcini...ce Dumnezeu? Desi aveam o gramada de treaba acasa,cand am ajuns am lasat balta totul,inclusiv sotul cu mancarea si cei doi copiii si m-am aruncat direct in pat,dar cu tot cu jacheta,asa de obosita ma simteam. I-am rugat sa ma lase in pat macar 20 min sa imi revin. Si am alunecat intr-un vis ce m-a cutremurat cu totul.Dar sa va povestesc acest scurt vis....

 

Se facea ca eram in cada,faceam baie cand de-odata am fost aruncata pe podea in fata unei usi...eram foarte ametita,totul se invartea cu mine si ma gandeam oare ce am? uitandu-ma in jur ajung cu privirea la cada si ma vad pe mine,goala, ma tineam lu mainile de cada si stateam in genunchi...parea ca mi-e rau.Imi pun un prosop pe mine si fug prin casa sa-l gasesc pe sotul meu sa ii spun ca nu ma simt prea bine. si fug,dar casa era mai marea,cu holuri si camere mai multe(nu cea reala). Il vad cum intra intr-o camera micuta si intru dupa el.Deoarece auzisem niste voci si il vedeam ca vb cu doua persoane din bucataria care era in fata acelei camere il intreb "Cine e la noi?" el...ia ceva din acea camera si trece pe langa mine fara sa zica nimic. ma gandesc,o fii suparat pe mine? dar daca ar fi..nu ar lasa usa asta deschisa sa se uite aia doi la mine eu doar in prosop...si de-odata simt o teama mare si parca un gand sinistru.La masa erau doi barbati si auzeam copiii cum se joaca in apropiere. Din cei doi doar la unul m-am uitat...manca cu pofta ceva si vorbea...era gras,in varsta si cu barba alba.nu m-am gandit cine e...fiind mai mult uimita de reactia sotului meu. Ies si eu dupa el si ajung in spatele lui chemandu-l si incerc sa-l ating pe umar....dar mana imi intra efectiv prin el. Nu pot sa va spun ce am simtit in acel moment...e de nedescris,o revolta,scarba,disperare....Doamne!!! Fug repede in baie si acolo langa mine apare un barbat dar nu cel la care ma uitasem in bucatarie...ci celalalt.asa stiam in vis ca e cealalta presoana. Si acesta imi spune doar atat: "Si am cascat gura mare(si imi arata cum cu gura lui cu buze exagerat de mari) si am intrat,am fost tras!" Ma invata cum sa intru in corp. Mi s-a mai repetat in minte odata si cred ca am deschis si eu gura mare si am fost trasa din vis.

 

Tot acest vis a fost in 10 -15 minute maxim. M-am trezit speriata si nu mai simteam pic de oboseala. Am incercat sa imi dau seama ce a fost...parea foarte real... E ca o scena de film dar culmea este ca nu vazusem si nu ma gandeisem la nici unul nu doar in ziua aceea. ci in ultimele luni. Efectiv,nu ma atrage tv-ul.Timp nu mai am de zabovit pe forumuri paranormale sa ma gandesc ca m-a influentat vre-o patanie a altcuiva sau ceva de genul...

 

In fine...a trecut o zi si o noapte in care am visat normal(eu imi amintesc mereu ce visez) nimic iesit din comun. In seara asta vorbesc cu o colega si aflu de la ea ca ieri a murit un coleg in varsta care lucra cu noi.Stoc cardiac! Sa cad jos....realizez abea atunci ca cel ce manca la masa semana izbitor de mult cu el. Foarte mult!!! Chiar putea fii el dar eram prea atenta la problema mea din vis nu la cei doi musafiri. Dumnezeu sa il ierte!

 

Acum ma gandesc...sa fii avut acel vis ca premonitie sau a fost altceva? sau poate doar un vis mai ciudat....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu ştiu dacă este chiar cazul tău, dar de multe ori mintea noastră ne joacă feste, şi după ce auzim despre o persoană, memoria suprapune imaginea acesteia peste imaginile neclare din vis.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acum ma gandesc...sa fii avut acel vis ca premonitie sau a fost altceva? sau poate doar un vis mai ciudat....

 

daca tot m-am chinuit sa-ti citesc postarea, hai sa-ti si raspund: premonitie 100%.

 

nu tre sa te temi sau sa te ingrijoreze, in caz ca vei mai avea chestii asemanatoare.

 

ai spus un lucru extrem de important si pozitiv, ca nu te atrage televizoru. in lipsa mizeriilor emanate de tv, creierul, cu toate functiile lui, inclusiv premonitia, functioneaza foarte bine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stai linistita, te vei obisnui cu d-astea....si eu eram la fel la inceput, acum nu prea mai reactionez....decat la cele in care intervin si simturile (de obicei durerea).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da...nu ma tem de ceea ce simt...chiar ma gandeam ca intr-o dimineata ma-am trezit in minte cu "Vesnica pomenire". Imi rasuna in cap ca atunci cand un hit nou e in mintea ta fie ca iti place sau nu. A tinut cateva ore si ma si gandeam ce D-zeu am ca nu fusesem de ceva ani la vre-o pomana/inmormantare si nici credincioasa nu sunt de fel prea tare (ba chiar cu parere de rau sunt prea materialista si sceptica). Dupa doar cateva ore aflu de moartea unei rude foarte indepartate. Ciudat este de ce am astfel de premonitii la persoanele care nu-mi sunt apropiate? Nu vreau sa imi dau seama ce ar fi la cele mai apropiate( Doamne fereste!!!)

Mi-ar placea sa stiu mai multe despre subiect...simt ca sunt altfel,pot mai mult dar am nevoie de initiere cred :o:

 

Stai linistita, te vei obisnui cu d-astea....si eu eram la fel la inceput, acum nu prea mai reactionez....decat la cele in care intervin si simturile (de obicei durerea).

 

 

 

Vrei sa spui ca tu simti si durere? cum? in vis?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mi-ar placea sa stiu mai multe despre subiect...simt ca sunt altfel,pot mai mult dar am nevoie de initiere cred :o:

 

Premonitie, cu siguranta.

Nu trebuie sa te sperii. E ceva normal, desi multi care, cum spune si Dida James, sunt afectati fara sa stie de influente din exterior (cum ar fi mizeria scursa din televizoare), considera asemenea capacitati o ciudatenie.

Eu am acceptat aceasta latura a vietii acum multi ani si a devenit ceva firesc. Un avertisment important este insa sa nu te implici in tehnici oculte de ''initiere''; eu am pornit pe un drum gresit care mi-a ocupat mult timp din viata incercand sa inteleg aceste lucruri. Nu incerca sa imbunatatesti calitatea asta pentru ca vei da peste multi care te vor indruma gresit.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu sunt specialista, nu stiu prea multe despre lucruri de-astea, dar cred ca e o premonitie.Mamei mele i s-a intamplat de cateva ori sa aiba cate un vis inainte de a se intampla ceva rau cuiva, in special cand a murit cineva.Ei nu i se mai pare atat de ciudat, dar mie mi se pare un pic ciudat, ma infioara lucruri de-astea si cred in ele.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pur si simplu, daca visezi ca cineva iti da cu bata pe spate o simti...cel mai naspa a fost cand am visat ca nu puteam sa ma misc, si o mana isi infingea degetele in coaste si yo urlam ca debilu de durere

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu cred ca e o premonitie.Si eu am vise premonitive si premonitii de peste 20 de ani si inca incerc sa inteleg ce mi se intampla....credeti-ma e destul de greu de digerat.Sa va dau cateva exemple.

1. Intr-o diminica am plecat fara sa stiu de ce din cinematograf,in mijlocul unui film pentru care platisem dublu si care imi placea la nebunie doar pt ca aveam un sentiment ciudat ,neliniste.Am stiut ca trebuie sa plec .De ce? Asta nu am stiut,dar am aflat.Mama mea avusese un accident in acelasi timp,era in spital in stare grava.

2.Intr-o dimineata m-am trezit pe la ora 9 ,trebuia sa merg la lucru dar parca nu-mi venea sa ma ridic din pat.Stand asa am atipit.Nu stiu exact ce am visat dar stiu ca mi-am auzit fetita tipand disperata "mamaaaa"(ea era la bunici).Am sarit ca arsa si am stiut ca i sa intamplat ceva.Am avut dreptate,avusese un accident.Am spus asta sotului meu si a ras.Nu m-a crezut la inceput dar treptat parca nu-i mai venea sa rada

.

3.Cel mai intens si ciudat vis pe care l-am avut a fost cand aveam 27 de ani.Pe fondul unei casnicii esuate imi faceam multe griji.Sot lenes,copii si saracie lucie.Imi spuneam ca viata mea s-a terminat inainte de a incepe.Am visat ca mergeam la o femeie sa-mi dea in carti.Aveam niste pantofi vechi in picioare si la unul i se rupsese tocul.Schiopatam.Brusc stateam la o masa ,in fata mea o femeie cu un batic in cap.Un bec ardea in spatele ei ,iar lumina ma orbea .Nu puteam sa-i disting chipul.A scos o carte si a zis:"nu-ti mai face griji cu casa asta ca oricum nu vei ramane in ea.Vei avea mai multe case una la etajul doi si una la parter.Cu saracia nu-ti bate capul ca intr-o zi o sa fi o femeie bogata".

A mai scos o carte si a scuturat-o in fata mea si a zis :"acesta este un barbat " M",este din Germania si te iubeste foarte mult".Imi amintesc ca m-am gandit in vis ca a pus un accent pe "foarte mult" si m-am gandit cum e aia ca un barbat sa iubeasca f mult?Nu puteam intelege notiunea...

 

Oricum am divortat,si obosisem sa-l astept pe M din Germania.Trecusera 8 ani si el nu-si facuse aparitia. Ma mutasesem la etajul doi,apoi la parter. De 4 ani aveam o relatie si speram ca va iesi ceva.Dar tot ce cladiseram in 4 ani s-a prabusit intr-o saptamana,cand am aflat toate excapadele lui.Dupa un an de "doliu",dupa mine nu dupa el m-am decis sa-mi fac un site pe net .Din plictiseala.Un an intreg nu am gasit nimik interesant.Am sters site-ul ,l-am facut din nou.Aveam profil ascuns si navigam in voie.Intr-o zi am vazut un barbat si am ramas socata.Parca il cunosteam de-o viata,nu va pot descrie ...deja vu?nu-mi puteam lua ochii de la el.Imi aduc aminte ca mi-am spus "asta e barbatul meu,dar cum iau contact cu el?"Inchipuiti-va ca nu schimbasem nici macar o vb cu el si eu eram sigura ca era al meu.Binenteles ca au urmat alte vise premonitorii.Dar acum sunt cu M din Germania fericita de trei ani si tocmai m-a cerut in casatorie.Binenteles ca am spus da.Avem o viata frumoasa si indestulata si eu ma simnt bogata.Dar intrebarea e si persista cum am stiut toate acestea?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×