Sari la conținut
Forum Roportal
S.R.

Efectul muzicii trance

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Vi s-a intamplat vreodata sa va apuce plansul ascultand o melodie trance progressive ? ...

 

...fiecare om rezoneaza cu un anumit gen muzical si ca va simti ceea ce tine inauntru atunci cand gaseste frecventele potrivite.

 

Eu v-am impartasit o parte din ce simt eu ascultand anumite melodii, sunt curios de pareri legate de subiectul asta. In mod bizar, nu am gasit studii referitoare la efectul muzicii trance asupra oamenilor.

 

1. Da, mi s-a intamplat, in mod bizar, in sensul ca nu tinea de gen muzical si nu se producea pe vreun fond de vulnerabilitate/instabilitate emotionala evidenta. Am trait de cateva ori (2-3) experienta in aer liber, pe un fond emotional echilibrat anterior, prin expunere la muzica emisa cu un volum foarte puternic. Cautand explicatia de fiecare data am ajuns intuitiv sa relationez vartejul emotional mai curand cu vibratiile foarte puternice si intensitatea sonora coplesitoare, decat cu mesajul muzical receptionat. Senzatia era ca auditia in acele conditii aduce la suprafata un continut, eliberandu-l si nu ca il produce in mod direct prin caracteristici ale melodiei cum ar fi modul, tonalitatea, ritmul, etc.. O alta experienta catalogata in sertarul ciudateniilor a fost cea in care pe un fond emotional incarcat, apasator, audiind "Exclusive soundtrack - avatar James Cameron"

cu ochii inchisi, la casti, la un volum destul de intens, am avut pe acel crescendo de final o senzatie foarte vie de metamorfozare intr-un patruped agil (pantera, tigru, etc.) care goneste cu o viteza de nedescris. Si acum percep senzatia destul de ciudat, ca o bresa in existenta proprie, inlocuita de "scufundarea" intr-un alt mod de fiintare.

 

2. M-a preocupat candva subiectul. Cateva spicuiri:

- "Muzica actioneaza direct si simultan asupra diferitelor etaje ale sistemului nervos, dotat cu o structura complexa, multietajata. Influentele unui anume tip de muzica (melodie, ritm, armonie, intensitate

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Trance-ul este muzica suprema, deoarece este singurul gen de muzica ce te poate relaxa dar in acelasi timp te si incarca cu energie. Pentru a intelege acest gen de muzica, trebuie simtita si ascultata cu mintea si cu sufletul. Deci pot spune ca muzica trance este muzica sufletului si a mintii. Ca sa va convingeti cel mai bine de aceste superi stari de euforie si de inaltare in trairi si emotii puternice, va trebuie un sunet de calitate deoarece, Trance -ul are multe efecte si armonii ce te face sa zbori efectiv. Asadar va recomand sa ascultati Radio DJ ONE (the OnlyTrance4U), un radio online international ce il poti asculta oricind si de oriunde te duci in intreaga lume, instalind pe smartphone instalatia TUNEIN.Intrati si ascultati si nu o sa regretati ;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cea mai buna muzica, cel mai bun sunet, doar la Radio DJ ONE (the OnlyTrance4U)
http://radiodjone.blogspot.com 
Pentru smartphones instalezi  aplicatia TUNEIN  este gratis, usor de folosit si
astfel ne poti asculta de oriunde in lume. http://tun.in/sfqD3   
Daca nu iti place, da mai departe te rog.multam!!!


Trance-ul este muzica suprema, deoarece este singurul gen de muzica ce te poate relaxa dar in acelasi timp te si incarca cu energie. Pentru a intelege acest gen de muzica, trebuie simtita si ascultata cu mintea si cu sufletul. Deci pot spune ca muzica trance este muzica sufletului si a mintii. Ca sa va convingeti cel mai bine de aceste super stari de euforie si de inaltare in trairi si emotii puternice, va trebuie un sunet de calitate deoarece, Trance -ul are multe efecte si armonii ce te face sa zbori efectiv. Asadar va recomand sa ascultati Radio DJ ONE (the OnlyTrance4U), un radio online international ce il poti asculta oricind si de oriunde te duci in intreaga lume, instalind pe smartphone aplicatia TUNEIN. Intrati si ascultati si nu o sa regretati ;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ascult psytrance, dark psy, hitech trance, dark trance, goa si cum naiba s-or mai numi. Ma simt foaaarte bine pe genurile astea de trance, progressive nu prea ma atrage. Ma simt empowered, dar si calma. Da, ma calmeaza. Chiar daca e fast, are multe bpm tot ma calmeaza. Uneori simt ca prind aripi. E ca la substante, eu am parte de dopamina pe genurile astea. Depinde acuma de stare, na.

 

Na, sa postez doua:

 

 

Ce e drept, eu is mai mult pe tekno rave, aia ma face sa fiu hyper si da, imi alimenteaza unele sentimente negative care de altfel imi plac. Oricum nu prea pot asculta mult timp tekno...ca ma duce in alta parte. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×