Sari la conținut
Forum Roportal
Dark Joker

Greseala?

Postări Recomandate

Astazi am fost pentru prima data la un control oftalmologic,deoarece am observat de ceva timp ca am probleme cu vederea.

In urma unor teste,am observat ca cu dreptul vad destul de prost . Adica nici macar cu lentilele nu reuseam sa vad literele bine.Daca ma concentram pe ele mi se intuneca vederea[asta doar la ochiul drept].

 

Cu stanga vad mult mai bine deci.Cu toate astea cica mi s-au stabilit dioptriile : -0,25 pentru dreptul si -0,50 pentru stangul.Nu inteleg de ce pentru stangul e mai mare din moment ce cu stangul vad mai bine.Sau citesc eu gresit dioptriile?

 

Posibil sa fie o greseala a lor?

 

P.S: Cu intunecatul vederii cum ramane la ochiul drept?ca nu mi-au pus o lentila sa vad bine,ci doar au lasat asa,intrebandu-ma daca vad bine cu amandoi.

Editat de Dark Joker

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mai mergi la un consult..la alt medic..si ai grija sa tii faca un control complet- sa iti citeasca si aparatul dioptriile si sa iti verifice si clasic vederea. Spune-i ce ti-au sesizat la celalalt consult, explica-i care sunt problemele pe care le-ai sesizat tu si consulta-l cu amanuntul.

Nu te juca cu asa ceva si mama a patit-o cu un oftalmolog de cacat de i-au crescut dipotriile in cateva luni ca in cativa ani.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×