Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
AL2011

PROIECTE

Rate this topic

Recommended Posts

CAUT ASOCIATI PENTRU PRODUCTIE DE ARTICOLE SPORTIVE PE BAZA DE PROIECTE PROPRII

- V.H.P. all-terain (sol, apa, gheata, zapada) - vehicul cu actionare umana, in genul ski-bob, cu 2-4 elemente de contact (roti, flotoare, aripi subacvatice, patine, schiuri,) si actionare cu pedale, mixt - cu pedale si manete si/sau electric, in mai multe variante constructive; (proiecte, prototipuri virtuale)

- V.H.P. TIP ACRO-BIKE, SKATE-BIKE, WHEEL-BIKE, CROSS-TRAINER, CHAIR-BIKE, RECUMBENT-BIKE - vehicule cu actionare umana cu 2-3 roti si actionare cu pedale clasice sau lungi, ori mixt - cu pedale si manete, si/sau electric, in mai multe variante constructive; (proiecte, prototipuri virtuale)

- VEHICUL 4X4 - Vehicul cu actionare mecanica pe ambele punti, fara mecanism distinct de directie;

- OMNIBIKE, TRANSFORMER - Biciclete cu dimensiuni reglabile in 2 clase (K

Topic mutat aici, la Promovare/anunturi, de pe secţiunea Stiinta, tehnica si inovatii, unde a fost lăsat un link.

.

Voi infiinta o fima II de cercetare-proiectare pentru dezvoltarea proiectelor proprii, cu acoperire in brevete de inventii. Am o finantare (6000 euro) ce imi asigura taxele de brevetare si executie prototipuri (4-6) pe timp de un an.

Am nevoie de o firma cu care sa ma asociez pentru dezvoltarea proiectelor (finantare si/sau baza de productie pentru executie prototipuri). Proiectele sunt din gama: articole sportive (bike, skate, ...), centrale termice cu cogenerare, instalatii de incalzire, pompe, dispozitive de propulsie nautica, dispozitive de inot, etc

Viitorul il vad prin dezvoltarea unor proiecte complete (brevet de inventie + prototip + documentatie tehnico-economica = know-how), urmata de licentiere sau cesionare