Sari la conținut
Forum Roportal
Irinuk.roxx

Anticonceptionale Yaz si Superslim

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua!Am si eu o mare nelamurire si chiar nu am pe cine sa intreb.Eu am luat o luna si ceva super slim,am slabit,iar dupa am facut o pauza...acum am inceput sa iau iar dar am apucat sa iau decat 2 pastile pt ca mi s-a facut rau,dar nu de la pastile.Am avut dureri menstruale puternice,am fost la spital si mi`au facut vreo 2 injectii si mi`u fost prescrise anticonceptionale YAZ.As vrea sa iau anticonceptionalele,dar nu asvrea nici sa renunt la SUPERSLIM.

Intrebarea mea este:Vor afecta pastilele superslim eficacitatea contraceptivelor?daca le iau in paralel pe amandoua isi vor mai face ambele efectul?si...mai ales...in urma unu contact sexual neprotejat(partenerul sa isi ejaculeze in mine) exista riscul ca anticonceptionalele sa n mai aiba acelasi efect datorita pastilelor de slabit si sa nu mai fiu protejata?am uitat sa mentionez ca am inceput sa iau anticonceptionalele din a 2a zi de menstruatie.as vrea sa imi spuneti si dupa cat timp voi fi protejata impotriva unei sarcini.sper sa imi raspundeti si sa ma ajutati.va multumesc mult!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intuiesti si tu raspunsurile noastre: MERGI LA GINECOLOG! El e cel mai in masura sa iti raspunda la intrebarile astea. Nu te juca cu anticonceptionalele. Si nici cu pastilele de slabit. SI mai ales combinate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×