Sari la conținut
Forum Roportal
Patriotul

Daca ai afla ca vei muri in o saptamana, ce ai face?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

testamentul

scrisori celor dragi

,,to do list'' pe care sa o implineasca in locul meu

...as picta. cu cele mai vesele culori.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De obicei, nu se stie cand se va muri!!!  Nici doctorii nu mai stiu ce sa spuna la bolnavii terminali cat timp mai au ca de obicei ceva mai incolo se termina viata, fara preaviz.

O buna prietena imi povestea ca deja sotul ei a depasit cu 2 ani timpul cat i s-a dat cu un tip de cancer, deja planificau o vacanta de plictiseala ca asteptau sa-i vina rau, cheama salvarea ... etc., ... iar intr-o seara au si dansat dupa cina si nu erau obositi, se uitau la TV iar spre dimineata au intrat in pat si tot povesteau.   Ea nu stia cand a adormit, doar ca dupa o vreme cand s-a trezit el era rece langa ea in pat.   

Asa ceva am auzit in foarte multe variante, dar cea mai iesita din comun era ca ea nu si-a dat seama ca el e mort pana n-au sunat de la munca, nu era bolnav de nimic.  Ea a aruncat plapuma pe partea cealalta al patului cand s-a sculat si a coborit in bucatarie, n-a iesit din casa sa vada ca masina era tot in fata casei, in U.K., credea ca el e plecat ca de obicei la munca.

Alta cu sotul suferind de inima, au cumparat o casa in fata Spitalului de Inima, insa nu le-a ajutat cu nimic.   Ea l-a bagat pe el in pat si plapuma a fixat sub el sa-i fie cald si mergea sa termine treburile din baie dupa el cand a auzit ca respiratia este un urlet aproape dar deja l-a gasit pe jos aruncat din pat, cu fata-n jos si deja cu pielea gri spre mov, fara suflare si se racea.  A chemat salvarea dar trebuia sa coboare de la etaj sa le deschida usa larg  sa incape targa si alte echipamente, insa pentru el deja era prea tarziu, era 2 Februarie o zi gri de iarna si aici. 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 8 ore, Stu' a spus:

testamentul ... scrisori celor dragi

Testamentul pe aici se face inca din floarea varstei si este depus si inregistrat la Tribunal, daca se update, atunci primul se anuleaza ca se pot intampla multe evenimente.

De obicei cand doctorii spun doar o saptamana, pacientul nu mai este mobil, sau moare mult mai repede.   Am vazut un caz in Hospice, loc unde se moare daca familia nu vrea sa se intample in casa, ca s-a adus o doamna dar nu prea invarsta de fiul acesteia si nepoata de vreo 10 ani.   I s-a recomandat cateva zile de recuperare la iesirea din spital ca trebuia sa fie sub observatie.   Eram in sala de asteptate ca vegheam langa cineva, dar o schimbau si a trebuit sa astept afara din salon.   Pentru ca ei au sosit pe picioare le-am auzit vorbind cand au luat in primire camera ei, au comandat un TV si era o lista din care alegea ce voia si fiul urma sa revina cu hainele ei, de obicei cei care mor n-au voie cu haine in rezerva.   Am vazut ca s-a asezat pe pat si s-a aplecat in fata, credeam ca se uita dupa ceva, am anuntat persoanlul, era moarta deja, fiul inca n-a iesit din lift cu fetita de la erajul 4.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Vladimir Găitan și-a presimțit moartea?!   Mărturia cutremurătoare făcută în fața fanilor. Îndrăgitul actor s-a stins din viață marți seara, 11 Noiembrie 2020, la 73 de ani de ani.

Vladimir Găitan s-a luptat ani buni cu cancer limfatic, însă, din păcate, actorul a pierdut lupta cu boala care îl măcina.

Chiar înainte de apariția pandemiei de Covid-19, Vladimir Găitan și-a deschis sufletul și a oferit mărturii cutremurătoare în fața publicului său.  Actorul a transmis că simte ca zilele sale sunt numărate.  Oare Vladimir Găitan și-a presimțit moartea?!

„Simt că sfârşitul îmi e aproape, de aceea nu vreau să ratez aniversarea teatrului, un eveniment de o asemenea anvergură. Iubesc acest teatru şi am fost ani de zile pe scena lui."

 

www.infoactual.ro/vladimir-gaitan-si-a-presimtit-moartea-marturia-cutremuratoare-facuta-in-fata-fanilor.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Era una asistenta medicala pe aici dar alcoolica la maxim.  Se lauda cu gura mare, daca ea va ajunge acolo sa fie in spital, o sa dea un picior in doctori, o sa-si scoata linia de "Intravenous" si fuge de acolo dar numai la primul fapt a ajuns si a fost luat in considerarea actul criminal ca a lovit Intenistul, iar a 5-a zi era moarta.   Ii bagau pe gat morfina ca bunica cum umplea gasca sa fie gras de Craciun.   A 5-a zi de internare era rece deja.   Una voia sa duca acasa in afacerea ei cu batrani dar nu i-au dat.   Cand un bolnav ajunge acolo, nu mai e dupa el nimic.

Unii repeta mereu ca vor muri, dar nu-mi place sa fiu in anturaj din asta unde cineva-si plange mila!!!    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×