Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Eu cred ca ai o obsesie fata de Parazitii. Pana acum in toate posturile tale numai de ei pomenesti ! :lol: Nu crezi ca ar trebui sa te maturizezi putin ? :lol: Sau daca vrei sa fiu ontopic, as spune ca mai degraba "Parazitii <Hiphops>, decat rocks" ! :lol:)))

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu mai Catalin......e clar ca n-ai inteles mesaju-.....crede-ma ca eu sunt mai matur decat crezi tu,fiindca n-ai de unde sa ma cunosti.......prob nu e ca am eu o obsesie fata de parazitii,da' cred ca tu n-ai niste idoli,nu stii c inseamna sa tremure carnea pe tine at. cand esti la concertu' formatiei tale preferate,pentru. ca tu n-ai una..........iar faza cu "PARAZITII ROCcaS" nu ai inteles-o cum trebuie: e ceva de genu' PARAZITII RULZZ sau PARAZITII ARE THE BEST! ma rog......e o vb americana!.........oricum apreciez faptu' ca ti-ai zis parerea! :lol:

post-19443-1138056122_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

na..io te contrazic! :lol:

este dreptul fiecaruia de a crede ce gaseste de cuviinta despre muzica si formatii.Si eu am simtit ceea ce spui tu la manowar,la metallica,la withesnake,la purple etc. dar alea sunt niste nume..aia ROCKS...rullez.cum vrei sa-i spui

dar parazitii?? hai sa fim sobri..sunt simpatici,dar cam atata.Sa "tremure carnea pe tine" la concert la Parazitii..este deja o fortata figura de stil..mult prea fortata dupa parerea mea.sau spune multe despre capacitatile de toate felurile ale "tremuratorului"

Si-ti garantez eu ca d-l Calin intelesese ce vrei sa spui.A facut doar o glumita, :lol: O avea el ceva pacate dar prostia tind sa cred ca nu se numara printre ele.

no, ce sa va urez?... spor la "jump jump" acolo.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×