Salt la continut


Fotografie

Au inceput inscrierile pentru ed VI-a EzotericFest 19-22 mai 2011


  • Topic inchis Acest topic e inchis
Nu exista raspunsuri la acest subiect

#1 MarcelD

MarcelD

    Lalea

  • Banned
  • StricaStricaStrica
  • 116 mesaje

Scris 22 March 2011 - 11:23 PM

VA INVITAM sa participati la EZOTERIC FEST, eveniment care reuneste in sala de expozitie sau in sectiunea de prelegeri (conferinte, workshop, ambient...) toate persoanele, asociatiile, fundatiile, centrele, cabinetele sau firmele interesate de stiintele spirituale si domeniile terapiilor si alternativelor complementare. http://www.ezotericfest.ro

ORGANIZATORI: EzotericFest este un festival care are loc anual la Timisoara, incepand din anul 2008, (o continuare a Festivalului ExpoZodiac 2004 -2007) organizat de ASOCIATIA GEEA LIFE si EXPOTIMISOARA, combinand diversitatea expozitiei de produse bio si naturiste cu conferintele si servicii specifice terapiilor alternative si complementare.
SE POT VEDEA EDITIILE ANTERIOARE SI PARTICIPANTII:
http://www.ezotericf...zotericfest.htm
http://www.ezotericf...3_00_arhiva.htm

INSCRIERI CONFERINTE & EXPOZITIE: Inscrierea si participarea la CONFERINTE, workshop, demonstratii, momente ambientale muzicale, dans, etc. ESTE GRATUITA, nu se percepe nici o taxa, in limita locurilor disponibile din cele 2 sali. FIECARE PARTICIPANT se poate inscrie cu maxim 2 prelegeri /titluri, al treilea ramane de rezerva functie de acoperirea programului, sau pentru cazurile exceptionale. Prioritate au cei care participa si cu stand, sau functie de interesul realizat anterior, sau de suprapunerile tematice.
INSCRIEREA IN EXPOZITIE presupune achitarea taxelor de participare conform ofertei si incadrarii in planul salii de expozitie, precum si completarea formularelor oficiale.
http://www.ezotericf...a_inscriere.htm FORMULARE INSCRIERE
http://www.ezotericf...n_expozitie.htm PLAN EXPOZITIE

PERIOADA: (joi- duminica, 4 zile) 19 -22 mai 2011 evenimentul este deschis tuturor celor care doresc sa participe la PROMOVARTEA UNOR PRODUSE SI SERVICII PENTRU O VIATA MAI SANATOASA SI LONGEVITATE PRIN SPIRITUALITATE SI MISCARE in cadrul unei Expozitii cu Vanzare, Sesiuni de Conferinte, Workshop, Demonstratii, Muzica, Dans, Concerte, Spectacole, Videoproiectii si Arte.

LOCATIE: CASA TINERETULUI din Timisoara (str. Aries nr 19, zona Stadion, Spital Judetean) sub motto-ul CUNOASTERE -SANATATE –ARMONIE.
EXPOZITIA CU VANZARE ca avea loc in holul Casei Tineretului, iar PROGRAMUL CONFERINTELOR va avea loc in Sala Mare de la Parter (300 locuri -unde seara vor fi si concertele ambientale) si in Sala Mica de la Etaj (70 locuri). TIMPUL ALOCAT pentru o conferinta, workshop, demonstratie, este format din module de 40 de min, urmata de 5 min de pauza.

TEMATICA POATE CUPRINDE: consultatii astrologie, horoscop natal-karmic, feng shui, tarot, clarvedere, yoga, alimentatie naturala si vegetariana, kabala, numerologie, reflexoterapie, tehnica radianta, medicina cuantica, bioenergoterapie, reiki, magnetoterapie, acupunctura, homeopatia, fitoterapia, macrobiotica, dieta, nutritie, ayurveda, aromoterapie, meloterapie, cristaloterapie, fotografierea aurei, fitness, iridiologie, fizioterapie, presopunctura, cosmetica, medicina populara, psihoterapie, sacroterapie, echilibrare energetica, masaj specializat, alchimie, qigong, taijiquan, Camino, etc.
http://www.ezotericf...alerie_foto.htm
http://www.ezotericf...09_00_video.htm

INFORMATII: Marcel Doros organizator ezotericfest
[/url]

Aceast mesaj a fost editat de Darianna: 23 January 2013 - 10:37 AM
edit date de contact

  • 0