Sari la conținut
Forum Roportal
K-ramel

Rezultate analize

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna seara. As avea nevoie de putin ajutor din partea voastra. Saptamana trecuta am fost sa fac niste analize la recomandarea medicului, analizele le-am facut pentru a putea lua niste medicamente. Astazi am fost sa iau rezultatele la analize, dar am avut ne sansa sa nu gasesc pe doctorita care mi le-a recomandat, aceasta fiind in concediu pana in 30 martie. Cateva dintre rezultate ies din limita normala, as vrea sa ma ajutati si sa imi spuneti daca este ceva grav, avand in vedere ca sunt cam multe. Nu pot apele nici la medicul de familie, cand m'am mutat in acest oras nu mi-am schimbat medicul de familie, si acasa la partinti unde este si medicul de familie nu pot merge foarte curand. Analizele sunt urmatoarele:

HLG-Hemoleucograma

NEUT(%)- Neutrofile 39.9% (valorile normale 53-75%)

LYMPH(%)-Limfocite 50.8% (valori normale 20-40%)

EO(%)-Eozinofile 1.3% (valori normale 2-4%)

LYMPH- Limfocite numar 4.32 (valori normale 1.5-4.0)

EO- Enzofile numar 0.11 (valori normale 0.2-0.:roll:

MCHC- Concentratia medie a hemoglobinei a eritro 37.1 (valori normale 33.0-36.0)

MPV -Volum trombocitar mediu 11.7 (valori normale 7-9.98)

 

TGP(ALT)- 49 (valori normale 0-32)

 

 

Acestea sunt cele care mi-au iesit in afara limitelor normale. Specific ca limitele normale le-am luat de pe analize. Multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Nu sunt medic asa incat nu te pot ajuta decat cu rugamintea catre userii nostri care sunt de specialitate, sa isi dea cu parerea.

Ceea ce remarc ca un profan ,este pe de o parte faptul ca deviatiile de la normal nu sunt exagerate.Asta ar insemna ca nu este un capat de tara daca astepti pana luni sau marti,ori pana cand poti fi consultata de medicul ce a recomandat analizele.

Pe de alta parte sunt destul de multi parametrii in afara limitelor normale ,ceea ce inseamna ca este ceva in neregula totusi cu sangele tau.

Concluzia,cauta cat mai repede un medic bun in domeniu si nu te panica,pentru ca nu este cazul de panica.Eu zic ca se rezolva cu un tratament nu prea sofisticat si un regim de viata si alimentatie adecvat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×