Sari la conținut
Forum Roportal
Amalian

Schimbare muscatura

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua!

 

as dori sa stiu daca cineva a mai experimentat asa ceva:

Acum 2 sapt mi-am extras 2 masele pe partea dreapta (nu erau corespondente), amandoua au fost f distruse si cam cu 1 luna inainte de a le extrage am inceput sa manc datorita urerilor doar pe partea stanga. La cateva zile dupa asta a inceput o jena la incisivul frontal superior care nu sta prea drept la mine in gura si se incaleca mai ciudat cu cel de jos. Ceea ce nu imi e mie clar este de ce acea jena? Dintii mei statea oarecum stramb in gura si pana acum si nu ma jenat asta niciodata. Am mers la staomatolog, m-am luat cu extractiile si am uitat de jena.....acum ca mi s-a cam vindecat in gura de 3 zile incoace ma dispera senzatia din inciziv, parca e mai stramb decat era, parca e sensibil la masticatie......si de cand dau cu limba in el de 3 zile parca ma si doare deja (o fi doar de la cum l-am tot impins?)

Dr zice ca s-a schimbat muscatura si ca va dura pana ma voi obisnui dar mie mi-e frica sa nu mi se rupa dintele sau ceva de genu.......

Sunt curios daca a maoti patit cine asa ceva? mentionez ca dintele e sanatos, nu are carie sau plomba si la radiografie arata curat.

merci de raspunsuri anticipat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×