Sari la conținut
Forum Roportal
Shin

Operatie estetica la nas

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna Ziua,

 

 

Cum se zice prin popor, am un nas mare. Piramida nazala (nu stiu sigur daca asa se numete) este foarte pronuntata la mine. In ultima vreme acest lucru a inceput sa ma deranjeze din ce in ce mai mult si as vrea sa... scap de ea printr-o operatie estetica. As dori sa stiu daca este vreo limita de varsta, daca sunt riscuri, si cam in ce raza de preturi s-ar incadra o astfel de operatie. Depinzand de raspunsurile care le voi primii, voi decide daca ma voi adresa unui medic estetician sau nu.

 

 

Multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Operatia de rinoplastie se face incepand de la varsta de 18 ani si nu exista o limita superioara de varsta.

Nu exista operatie care sa nu implice un risc. Cand operatia este facuta de un chirurg plastician experimentat, complicatiile sunt rare si de obicei minore. Exista diferente foarte mari intre pacienti in ceea ce priveste capacitatea de vindecare, astfel ca rezultatul nu este niciodata complet previzibil.

Dupa operatie, pe tegumentul piramidei nazale pot aparea mici puncte rosii datorate spargerii unor vase mici de sange. De asemenea se pot observa si palpa mici proeminente subtegumentare ce raman dupa indepartarea surplusului de cartilaj si os sau printr-o cicatrizare patologica a acestor structuri.

Sincer consider ca rezultatul unei rinoplastii nu poate fi 100% anticipat si garantat.

In clinica noastra pretul variaza intre 600 si 1000 Euro in functie de complexitatea operatiei si numarul zilelor de spitalizare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×