Sari la conținut
Forum Roportal
Bogdanionut1

RAM KINGSTON VS KINGMAX !

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In ce sistem or sa intre? Ambele sint varza. Presupun ca placa de baza suporta si DDR2 800, nu de alta... in caz contrar, iei aia care are mai multa garantie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu te-am intrebat frumos cu ce placa de baza/procesor vor fi cuplate! Ai venit sa ceri ajutor sau sa ne luam in gura?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu se ia nimeni in gura aici , dar nu eu am intrebat ce firma e mai buna , nu cred ca m-am exprimat gresit ! Cum te-as fi intrebat care e mai bun , cola sau fanta , si tu iti dadeai cu parerea , nu sa ma intrebi ce mananc inainte sa beau sucul :) Oricum multumesc de raspuns !

Editat de Bogdanionut1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inca nu ai inteles ca nu exista "care firma e mai buna," treaca-mearga. Ideea e ca daca ai o placa de baza-procesor care merg cu DDR2 800, iti recomand ceva decent pentru alea, nu DDR2 667 CL5. Intre Kingmax si Kingston, cum ziceam, as alege pe aia care are garantie mai mare = posibilitate de revindere, cindva, la un pret mai bun.

 

Daca nu dai exact link la memoriile pe care vrei sa le iei, nu ma pot documenta in cunostinta de cauza pentru fiecare, simplu - atit Kingmax cit si Kingston cred ca au macar cite 4-5 module de 1 GB/667 MHz pe piata... ai prins ideea? In domeniul asta fie alegi doar intre modele, fie esti fan neconditionat al unui anume brand si ai de pierdut. Eu de exemplu am memorii A-Data extraordinare si un stick USB de tot r*&atul tot de la ei, DVD writere ASUS penibile dar am avut un CD-ROM Asus super cindva, nu mai vorbesc de monitoarele ASUS care mi-au trecut prin mina... si tot asa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×