Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Bogdanionut1

RAM KINGSTON VS KINGMAX !

Rate this topic

Recommended Posts

In ce sistem or sa intre? Ambele sint varza. Presupun ca placa de baza suporta si DDR2 800, nu de alta... in caz contrar, iei aia care are mai multa garantie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu te-am intrebat frumos cu ce placa de baza/procesor vor fi cuplate! Ai venit sa ceri ajutor sau sa ne luam in gura?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu se ia nimeni in gura aici , dar nu eu am intrebat ce firma e mai buna , nu cred ca m-am exprimat gresit ! Cum te-as fi intrebat care e mai bun , cola sau fanta , si tu iti dadeai cu parerea , nu sa ma intrebi ce mananc inainte sa beau sucul :) Oricum multumesc de raspuns !

Edited by Bogdanionut1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inca nu ai inteles ca nu exista "care firma e mai buna," treaca-mearga. Ideea e ca daca ai o placa de baza-procesor care merg cu DDR2 800, iti recomand ceva decent pentru alea, nu DDR2 667 CL5. Intre Kingmax si Kingston, cum ziceam, as alege pe aia care are garantie mai mare = posibilitate de revindere, cindva, la un pret mai bun.

 

Daca nu dai exact link la memoriile pe care vrei sa le iei, nu ma pot documenta in cunostinta de cauza pentru fiecare, simplu - atit Kingmax cit si Kingston cred ca au macar cite 4-5 module de 1 GB/667 MHz pe piata... ai prins ideea? In domeniul asta fie alegi doar intre modele, fie esti fan neconditionat al unui anume brand si ai de pierdut. Eu de exemplu am memorii A-Data extraordinare si un stick USB de tot r*&atul tot de la ei, DVD writere ASUS penibile dar am avut un CD-ROM Asus super cindva, nu mai vorbesc de monitoarele ASUS care mi-au trecut prin mina... si tot asa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×