fire de praf 2,051 Report post Posted March 12, 2011 Am fantezii sexuale cu un coleg de forum care nu ma suporta. Culmea e ca cu cat ma respinge mai tare , cu atat mai mult il vreau. Faptul ca e atat de rau il face atat de sexy!!!!!!!!!!!! Nu mai pot dormi noaptea. Nu mai pot munci ziua. Imi sunt inegurate zilele in care nu scrie pe forum sau nu se leaga de o replica de-a mea. Sunt terminata. Il vreau la pat!!!!!!!!!!!!!!!!! Cum sa fac ca sa ajung sa fac sex cu el? Share this post Link to post Share on other sites
DidaJames 1,329 Report post Posted March 12, 2011 da-i flori si bonboane fa-i o poiezie despre mareata-i p......si gata. ca-i poiet din fire si-l lovesti la sensibilitate. Share this post Link to post Share on other sites
Darianna 72 Report post Posted March 12, 2011 Inchis. Acelasi motiv ca si aici Sheeva, daca mai deschizi topice la misto, vei fi sanctionata. Valabil si pentru doamna Strut. Si pentru toata lumea care imprumuta din comportamentul lor. Share this post Link to post Share on other sites