talache 0 Report post Posted March 6, 2011 Salut pe toti maniacii intr-ale gradinaritului Am de vanzare un ghiveci intelegent (smart pot) de 742L nou nout adus din America . Presupun ca va puneti urmatoarele intrebari : 1) De ce l-ai cumparat sau ce pot face cu un asemenea monstru de ghiveci ? Personal l-am luat pentru un experiment cu niste rosii . Vroiam sa incerc sa cresc niste rosii gigant si nu am vrut sa fiu limitat in nimica . In pamant mi se pare limitat deoarece eu am pamant prost in jur asa ca am zis sa iau cel mai tare ghiveci de pe piata si sa ma pun pe treaba , dar nu m-am pus pentru ca a intervenit o problema personala . Puteti sa il luati sa va faceti de cap si sa incercati sa cresti o planta la potentialul sau maxim (GIGANTI,MONSTRI). Puteti vedea AICI la ce ma refer , doar ca eu vroiam sa cresc intr-un ghiveci de vreo 5 ori mai mare decat acela 2) Ce proprietati are si ce face sa merite sa il cumpar in schimbul unui ghiveci normal de aceasti marime ? Are 120cm diametru si 60cm adancime si incape in el 742L conform producatorului . E facut dintr-o tesatura speciala care permite radacinii sa fie aerate si sa nu se incinga pe timp de vara si sa faca root bound stimuland cresterea de radacini laterale . Nu are nevoie de gauri deoarece apa trece prin tesatura direct . Il puteti asa pe orice (pamant,ciment etc) . Aveti grija sa nu il puneti pe lemn pentru ca in timp poate deteriora lemnul . Pentru a vedea toate detaliile puteti intra direct AICI si sa va uitati pe tot ce scrie , mie unu mi s-a parut super . Poze Cu al meu : Cutia : Cateva carecteristici : El : Inaltimea : Alte poze cu smart-uri de diferite marimi Diferenta dintre un smart pot si un ghiveci normal : Ce giganti puteti creste in el : Bun pentru rosii PRET : 200 RON LIVRARE : Predare personala in Bucuresti si gratuita oriunde in Romania TEL : 0761 73 8417 YM : talache_smq@yahoo.com Daca aveti orice nelamurire va rog sa ma contactati :unsure: Share this post Link to post Share on other sites
Floribb 0 Report post Posted April 23, 2011 Buna, Interesant conceptul de ghiveci inteligent, nu stiam de asa ceva. Poti pune anuntul si pe anunturiflori.ro , e un site dedicat anunturilor de flori. Share this post Link to post Share on other sites