Sari la conținut
Forum Roportal
Necunoscutull

Divort,custodie copil

Postări Recomandate

Am divortat pe 14 septembrie 2010,copilul a fost incredintat mie(tatalui).Copilul are varsta de 2 ani.Legea a stabilit ca mama trebuie sa plateasca 150 ron.Acum mama s-a recasatorit si cere custodia copilului.In tot acest timp mama nu s-a interesat de copil si nici nu i-a platit pensia alimentara.As putea face ceva ca sa-mi castig copilul definitiv in cazul in care mama redeschide procesul pentru custodia copilului?

As putea sa o oblig sa-i plateasca pensia alimentara copilului din data divortului?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

1. pentru pensie alimentară: da

Statul protejează copilul. La sentinţa de divorţ, trebuia să existe şi prevederea legală - cuantumul pensiei alimentare - pentru un copil e - conform legii - de p

Editat de Insolit
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua ! As avea si eu o intrebare . Parintii mei au divortat acum un an si am ales sa stau cu mama ,iar acum vreau sa ii port numele. La divort s-au inteles ca tata sa imi dea o pensie alimentara in valoare de 200 lei , insa primeam banii doar daca aveau loc discutii . Anul acesta am terminat liceul ( am 19 ani si sunt studenta) si as vrea sa uit definitiv de tata . Ce acte imi trebuie pentru a primi numele mamei dinainte de casatoriei? Am avut foarte multe discutii cu tata pentru ca nu il interesa de mine . Chiar in timpul anului imi spunea sa nu ma mai duc la facultate si ca nu imi trebuie Bacul , plus multe alte lucruri . Prin urmare , vreau sa uit definitiv de el si sa sterg orice amintire cu el. Multumesc anticipat !

Editat de LuizaAlxndr

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×