Jump to content
Forum Roportal
MissHyde

Carmen Serban

Recommended Posts

Nu imi place. Exista insa si o exceptie mare, si anume aceasta melodie

:).

Si pentru ca inainte sa descopar ropo, in unele seri de singuratate 8) foloseam pe post de somnifer neshte emisiuni cum ar fi Agentul VIP(bine, acilea mint, de fapt astea sunt sursele mele de cultura) , am vazut-o si pe la interviuri. Femeia e modesta intelectual si nici nu pozeaza in altceva ( spre deosebire de muuulti altii). Cert este ca are o parere similara cu a mea despre acest fashion icon mioritic, care infierbanteaza inimile a mii de domnite si flacai :) , pe numele lui Catalin Botezatu. :)

Edited by Sheeva

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carmen Șerban a fost interzisă în America. Vedeta nu mai are voie să pună piciorul în SUA

 

"Sa intorci un artist din drum ca pe un infractor"  ... zice ea, care ESTE considerat infractor de Americani!!! 

 

Ca sa vezi ce jar o sa manace americanii ca ea va da in judecata emigrarea ... pan-la Casa Alba merge sa-si faca dreptate ... 

 

 

 

E trist si de ras defapt ca nu cunoaste Legea Americana la acest capitol care este subtire, dar vrea sa dea in judecata firma cea mai mare de pe planeta!!!

 

Toti acei actori sint pe lista de infractori pentru Americani care cu Viza de Vizita lucrau/cantau si castigau bani acolo, pe care nu plateau taxe.

Nu-i nevoie de nici un suflator, au verificat doar sponsorul si precis au vazut pe usa de intrare afisat evenimentul aranjat ilegal.

Daca nu se va lichida si acel restaurant, e norocosa stapana, de obicei nici ea care propune afacere ilegala nu scapa de pedeapsa ca ea mai confirma ca i-a dat banii inapoi.

Practic face declaratie la un lant de ilegalitati pentru care au fost si mai merg artistii romani in vizita, la "sold out" concerte.  

 

Din cauza asta nu se va aproba nici in acest secol vizita fara Viza de Turist pentru cetateni romani!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×